Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ BBC: ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΚΑΤΑ 23% ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΚΟ!!!

       Στην επικίνδυνη γραμμή Καμμένου η συντάκτης του BBC !!! Μιλάει για πρωτογενές πλεόνασμα! ότι η Ελλάδα μπορεί να χρηματοδοτεί μόνη της την οικονομία της! και ότι τα δάνεια πάνε αποκλειστικά για την εξόφληση  του χρέους !!!
       Είναι φανερό ότι το BBC τάσσεται στο πλευρό των ανεύθυνων και επικίνδυνων δυνάμεων στην Ελλάδα, τορπιλίζοντας της προσπάθειες των ευρωπαίων εταίρων μας και ειδικά της Γερμανίας και της κας Μέρκελ να σώσουν την Ελλάδα με τη Βοήθεια που μας προσφέρουν ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ!!!
       Αμφισβητούν τις ειλικρινείς προσπάθειες των υπεύθυνων προέδρων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ κ Βενιζέλου και Σαμαρά για τη σωτηρία της χώρας και την παραμονή στο ευρώ και πιστώνουν τη διάθεση για περιθώριο χαλάρωσης των όρων του μνημονίου στους Τσίπρα και Καμμένο και στον Ελληνικό λαό! για το μήνυμα που έστειλε στις εκλογές! Αν είναι δυνατόν !!! Να επικρατήσει ο Λαϊκισμός από την υπευθυνότητα!!!!
       Το μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ο θόρυβος για το Ολαντρέου του Τσίπρα από τα Ελληνικά κανάλια!!! Δηλαδή τόσο κακό είναι που παρομοίωσε τον Ολάν με τον βραβευμένο από την Ευρώπη και παγκόσμιας κλίμακας ηγέτη όπως τα ίδια πριν από λίγους μήνες έλεγαν τον έλληνα πρώην πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου γνωστό και ως στοχαστή! Έλεος!!!
Μάκης Αρμενιάκος



ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ BBC: ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΚΑΤΑ 23% ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΚΟ!!!


Μεταβολή στην ισορροπία δυνάμεων γύρω από το διαπραγματευτικό τραπέζι για το Ελληνικό χρέος διαπιστώνει η οικονομική συντάκτης του BBC, Στέφανι Φλάντερς σε ανάλυσή της για την ιστοσελίδα του Βρετανικού δικτύου.................

Στην ανάλυσή της συντάκτριας του BBC τονίζεται ότι η χώρα πλήρωσε το 2011 περισσότερο τόκο κατά 23% περισσότερο σε σχέση με το 2010, παρά τα «φθηνά» δάνεια από τους Ευρωπαίους και το ΔΝΤ (σ.σ. ειρωνικά τα εισαγωγικά της συντάκτριας).

Η Στέφανι Φλάντερς σημειώνει ότι αν μελετήσει κανείς προσεκτικά τα οικονομικά αποτελέσματα του δεύτερου εξαμήνου του 2011 θα διαπιστώσει ότι η Ελλάδα κατέγραψε πρωτογενές πλεόνασμα 1,8 δις ευρώ, που σημαίνει ότι είναι σε θέση να καλύψει τις εσωτερικές ανάγκες της οικονομίας της και ότι με τα δάνεια που λαμβάνει αποπληρώνει πια αποκλειστικά το… χρέος της!!! 

Υπενθυμίζεται ότι το κεφάλαιο το έχουμε ξεπληρώσει με το παραπάνω 5-6 φορές και τώρα μας “φεσώνουν” με τους τόκους. Σημειώνεται επίσης, ότι το καθεστώς θέλει να εξομοιώσει την Ιταλία με την Ελλάδα επιβάλλοντας τη λογική ότι και οι άλλες Χώρες της Ευρώπης τα ίδια υφίστανται, επειδή δανείσθηκε πρόσφατα με επιτόκιο 1,9% 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ