Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Η πρώτη megaλη ήττα της Βαρονίας των καναλιών, των δημοσιογράφων και των εργολάβων της παραπληροφόρησης.

Βαριά ήττα του δικομματισμού, του μνημονίου και της κωλοτούμπας. Η πρώτη  megaλη ήττα της Βαρονίας των καναλιών, των δημοσιογράφων και των εργολάβων της παραπληροφόρησης.
       Τα blogs, παρά την εμφανή και κατάπτυστη συκοφαντική επίθεση των τελευταίων ημερών (με προεκλογικό χρήμα;) κέρδισαν την μάχη της ενημέρωσης, και διέλυσαν τα ψευτοδιλήμματα και την τρομοκρατία των μνημονιακών σε μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού και αυτό αποτυπώθηκε στις εκλογές.
       Βάλαμε τις βάσεις αλλά χρειάζεται ακόμα πολύ 

δουλειά. Λίγες ημέρες ξεκούρασης και ξεκινάμε τον αγώνα για τις επόμενες εκλογές που θα δώσουν ακόμα πιο ισχυρό και ξεκάθαρο μήνυμα, σε όσους δεν το έλαβαν ακόμα!
       Το χθεσινό αποτέλεσμα δεν είναι η οριστική λύση αλλά θα ξεσκεπάσει τις αληθινές προθέσεις κάποιων  φιλολαϊκών φωνών που παραμένουν πάντα ανούσιες φωνές, με μηδενικό πρακτικό αποτέλεσμα!!!
        Δυο σχεδόν χρόνια μέσα από αυτό το blog έδωσα μαζί σας τον αγώνα της πληροφόρησης όσων δεν λέγονταν ή καλύτερα όσων έκρυβαν τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Τις κρίσιμες ημέρες των εκλογών, έκρινα ότι η μάχη πρέπει να μεταφερθεί από τα πληκτολόγια και τις οθόνες των υπολογιστών έξω στον κόσμο, και σε αυτό, όπως ασφαλώς θα διαπιστώσατε, οφείλετε ο μικρός αριθμός αναρτήσεων, κυρίως δελτίων τύπου, στην προσπάθεια μου να φανώ συνεπής σε όσους μου (σας) κάνουν την τιμή να είμαι στην λίστα απεσταλμένων τους.
       Το εκλογικό αποτέλεσμα στο νησί μας, νιώθω (ένα μικρό μερίδιο) πως με δικαίωσε!! και γιαυτό θα το ξανακάνω στις επόμενς εκλογές.
       Όλοι μαζί μπορούμε (και πρέπει) να πάρουμε τις τύχες μας και της πατρίδας μας στα χέρια μας, και ο καλύτερος τρόπος για να το κάνουμε σωστά αυτό είναι η αντικειμενική ενημέρωση, που θέλω να πιστέυω ότι καταφέρνει να υπηρετεί αυτό το blog.
Μάκης Αρμενιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ