Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Καταλάβαμε καλά κε Παντελεήμονα.

Καταλάβαμε καλά κε Παντελεήμονα. 
Άκουσα προσεκτικά την ραδιοφωνική συνέντευξη του κου Παντελεήμονα Μαραβέλλια την Δευτέρα 6-5-12 στον Βαγγέλη Μπαλαμπάνη και πραγματικά έμεινα άναυδος.
Καταλαβαίνω ότι ο κος Μαραβέλλιας και κουρασμένος  και φορτισμένος συναισθηματικά ήταν ύστερα από τον προεκλογικό αγώνα που έκανε και ενώ περίμενε άλλα αποτελέσματα εισέπραξε την ήττα της παράταξής  του.
Όμως δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστη τη συνέντευξή του .
Θέλω να υπενθυμίσω στον αγαπητό κο Παντελεήμονα ότι στις 6 του Μάη οι ¨Έλληνες έστειλαν με ένα σαφές ιστορικό μήνυμα την βούλησή τους και πιστεύω ότι δεν το κατάλαβε 

με αποτέλεσμα να παρασυρθεί σε μια λεκτική πανδαισία από παράπονα, νουθεσίες και αμφισβητήσεις .
Πιο συγκεκριμένα, εκφράσατε παράπονο ότι θα έπρεπε να σας ψηφίσουν περισσότεροι Λεριοί   για να υπάρχει εκπροσώπηση από το βόρειο συγκρότημα .
Μάλλον δεν μας πείσατε κε Παντελεήμονα ούτε εσείς ,ούτε ο αρχιερέας της κωλοτούμπας , ο αρχηγός σας .
Και φυσικά κε  Παντελεήμονα πώς να μας πείσετε όταν η συνταγή που προτείνετε καταδικάζει έναν περήφανο λαό στην μιζέρια και στην φτώχεια ,όταν μας λέτε την γνωστή ατάκα ότι η ΝΔ έχει μικρότερη ευθύνη για τα χάλια της χώρας .Μήπως ξεχάσατε σε πόσα δις ευρώ εκτοξεύτηκε το χρέος της  χώρας κατά την διακυβέρνηση της χώρας από από την ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κ.Καραμανλή .Αυτόν να πάτε να ρωτήσετε και να σας πει τι ευθύνες έχει αλλά δεν έχει κότσια να μιλήσει ,αλλά και τι να πει .
Αν ζούσε ο θείος του θα τον είχε πλακώσει στις σφαλιάρες και τα μπινελίκια αυτόν  και όλους εσάς τους υπόλοιπους πού καταντήσατε την παράταξή  στο 18%.
Αλλά για να μην ξεχνιόμαστε ,σας άκουσα κε Παντελεήμονα να λέτε στο ράδιο Άρτεμις  ότι δεν κατάλαβε ο κόσμος την σημασία  των  εκλογών .
Τι δεν κατάλαβε ο κόσμος και το έχετε καταλάβει εσείς;
Δεν ζούμε στην ίδια χώρα;
Αν νομίζετε πως έχετε να κάνετε με άτομα χαμηλής ευφυΐας  που απλά  απέρριψαν την πρόταση σας θα με συγχωρέσετε αλλά  θα διαφωνήσω μαζί σας .Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να υποτιμάτε την νοημοσύνη των ακροατών συμπατριωτών σας .
Ο κόσμος ξύπνησε και έχει και  μνήμη Κε Παντελεήμονα, κρίνει και θυμάται . Απέρριψε την πρόταση σας και εσάς,  γιατί έκρινε πως θα εξαθλιωθεί  κι άλλο οπότε προτίμησε την ελπίδα ,κάτι που στο πρόγραμμά  σας δεν υπήρχε γιατί καταφέρατε ως συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα  μαζί με τους Πασόκους να στερήσετε ολοκληρωτικά όση ελπίδα είχε απομείνει  από τους Έλληνες συν όλα τα άλλα .Ο Ιούνιος είναι κοντά  και ο Παπαδήμος έσπευσε να θυμίσει σε Σαμαρά και Βενιζέλο ότι τα μέτρα έχουν προαποφασιστεί χωρίς καμία διαπραγμάτευση  και είναι δώρο άδωρον να παραμυθιάζουν τους ¨Έλληνες έχοντας και οι δύο ενυπόγραφα δεσμευτεί περί τήρησης  των προσυμφωνηθέντων προς τους Ευρωπαίους .
  Πάμε τώρα στην  μνήμη και μάλιστα  των νεοδημοκρατών ,(δεν είμαι νεοδημοκράτης αλλά έχω φίλους νεοδημοκράτες). Αν θυμάμαι καλά είχατε υπάρξει υποψήφιος στο παρελθόν με την Πολιτική Άνοιξη ,όταν ο νυν αρχηγός σας αποστάτησε και έριξε την κυβέρνηση  του άλλου αρχιερέα της αποστασίας, του Μητσοτάκη αυτού που η κόρη του έκανε δικό της κόμμα  και ο γιος του ο μικρός Κυριάκος είναι σύντροφος και συναγωνιστής σας (προσέχετε τους Μητσοτάκηδες ) ακόμα. Αυτό κάτι παλιές καραβάνες στο κόμμα σας δεν το ξεχνούν.
  Αυτά κε Παντελεήμονα , μην το βάζετε κάτω όμως , ίσως την επόμενη φορά να καταφέρετε να μας πείσετε και να  είναι διαφορετικό το αποτέλεσμα, η πολιτική είναι διαρκής αγώνας, εσείς εξάλλου την γνωρίζετε καλύτερα, καλή δύναμη.

ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ  46 ετών
ΑΚΡΙΤΑΣ-ΝΕΟΠΤΩΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΓΟΥΡΝΑ ,ΛΕΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ