Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Επίσκεψη Τέρενς Κουίκ στη Ρόδο


Στη Ρόδο βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο Βουλευτής Επικρατείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κ. Τέρενς Κουίκ στο πλαίσιο προγραμματισμένης πανελλαδικής περιοδείας. 
Συνοδευόμενος από τη Βουλευτή Δωδεκανήσου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μίκα Ιατρίδη, τους υποψήφιους του νομού και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής, ο Τέρενς Κουίκ ξεκίνησε την επίσκεψη του στη Ρόδο από τη λαϊκή αγορά. Εκεί, συνομίλησαν με παραγωγούς και εμπόρους, αλλά και με τους παρευρισκόμενους πολίτες, εισπράττοντας σε μεγάλο βαθμό την απόγνωση της αγοράς. Απαντώντας στους έντονους 

προβληματισμούς, τα στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μετέφεραν με τη σειρά τους, τις σταθερές θέσεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για την οικονομία και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να καταπολεμηθεί το σκηνικό της ύφεσης που προκαλεί η πολιτική του Μνημονίου.
Η περιοδεία συνεχίστηκε την ίδια ημέρα, με επισκέψεις στα χωριά Παραδείσι, Καλυθιές, Αφάντου, Αρχάγγελο και την επόμενη στις Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων, Κρεμαστή, Παστίδα, Μαριτσά, όπου επίσης συναντήθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις με ντόπιους επιχειρηματίες και πολίτες.
Η θερμή ανταπόκριση του κόσμου, σε όλα τα στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων επιβεβαίωσε ότι, οι πολίτες επιβραβεύουν τις σταθερές θέσεις του κινήματος και το γεγονός ότι, τόσο η Μίκα Ιατρίδη, ως βουλευτής, όσο και οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι μπορούν και συνομιλούν με τους πολίτες με ειλικρίνεια, τόσο κατά την προηγούμενη προεκλογική περίοδο, όσο και την τωρινή.
«Ο μονόδρομος που έχουμε μπροστά μας, είναι αυτό που και ο Πάνος Καμμένος τόνισε εδώ στα Δωδεκάνησα, να μην προδώσουμε ποτέ αυτούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους» τόνισε μιλώντας με συμπατριώτες της η Μίκα Ιατρίδη.
Μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας και λίγο πριν την αναχώρηση  του, ο Εκπρόσωπος του Κινήματος - Βουλευτής  Επικρατείας κ. Κουίκ, δήλωσε, μεταξύ άλλων, «όπως σε όλη την Ελλάδα, έτσι και στον τόπο αυτό, η αγάπη του κόσμου προς τους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι έκδηλη και η υποστήριξη ακόμα πιο θερμή. Οι αιγαιοπελαγίτες, έχοντας ισχυρό αισθητήριο, γνωρίζουν πως πρέπει να συμπεριφερθούν σε αυτή την τόσο σημαντική εκλογική αναμέτρηση και είμαι σίγουρος πως θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να πάρουμε την Ελλάδας μας πίσω.» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ