Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ Του ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΓΓΕΛΗ




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ
Του ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΓΓΕΛΗ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
            Αγαπητοί συμπατριώτες. Το αποτέλεσμα των εκλογών στα Δωδεκάνησα γενικότερα, αλλά και στο βόρειο συγκρότημα ειδικότερα, ανέδειξαν νικητές όλους εσάς που πιστέψατε και στηρίξατε το πρόγραμμα του κινήματος και τον αγώνα μας.
            Σας προσκαλώ την Κυριακή 13/05/2012 στις 20:00 στο ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ στο Λακκί, για 

να σας ευχαριστήσω από κοντά, να ακούσω τις απόψεις σας και να απαντήσω στις ερωτήσεις σας.
            Επιθυμώ να αναπτύξουμε τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, για την καλύτερη και ειλικρινή συνεργασία μας, με σκοπό να συμβάλουμε δυναμικά στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας και τα νησιά μας.
            Το εκλογικό αποτέλεσμα για το κίνημα στο νησί μας, αλλά και για εμένα προσωπικά, σημαίνει ακόμα περισσότερη προσπάθεια και θέληση να σταθώ δίπλα σε εσάς και τα προβλήματα που από κοινού μπορούμε να αντιμετωπίσουμε.
            Για όλους αυτούς τους λόγους, θα ήθελα να αποδεχθείτε την πρόσκληση μου και να με τιμήσετε με την παρουσία σας την Κυριακή στο Εκλογικό μας κέντρο στο Λακκί.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ
Με τιμή  
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μόλις έμαθα για την προσχώρησή σου στην ΝΔ και ένιωσα ναυτία και αναγούλα. Δεν χρειάστηκε να περάσει ούτε μήνας και την έκανες την κωλοτούμπα σου. Θαυμάζω την εντιμότητα, την ηθική και την αξιοπρέπειά σου. Άραγε νοιάστηκες καοόλου γι αυτούς που σέ στήριξαν και σε ψήφισαν ή τους έγραψες στα....... σου;-αν και κάποιος μου είπε πως τέτοια έχουν μόνο οι άντρες-

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ