Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Έλληνες φοιτητές του LSE έκραξαν τον Τόμσεν! (Βίντεο)

       Εμ, εμείς τους βρίσκουμε τους δικούς μας στις παρελάσεις, οι φοιτητές μας στο εξωτερικό βρίσκουν τους εξαποδώ σωτήρες στα αμφιθέατρα!
       Φαίνεται ότι καλόμαθαν τα ευρωλαμόγια από τον ΓΑΠ τον Βενιζέλο και τον Σαμαρά και νόμιζαν, ο ενδοτισμός, η προδοσία και το γλύψιμο είναι εθνικό ιδίωμα!
       Α ρε κακομοίρηδες να υπήρχε τρόπος να σας βάλω να διαπραγματευτείτε με έναν αγρότη, ένα οικοδόμο και έναν ψαρά να βλέπαμε από που θα φεύγατε! Αλλά βλέπεις αυτοί δεν θα είναι στις λίστες της ziemens!
       Ψηφίστε τους ....
Μάκης Αρμενιάκος  

πηγή:olympia.gr
Έλληνες φοιτητές του LSE έκραξαν τον Τόμσεν! (Βίντεο)
Το ήξεραν και οι διοργανωτές προσπάθησαν να αποφύγουν το λιντσάρισμα προς τον Πολ Τόμσεν!
Είχαν βάλει αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο LSE για την ομιλία του στην ακαδημαϊκή εκδήλωση για τη συνταγή της τρόικας στο ελληνικό πρόβλημα και κυρίως στο κατά πόσον αυτή μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση.

Ο «φόβος» των διοργανωτών ήταν οι Έλληνες φοιτητές, οι οποίοι δεν κρατήθηκαν και τα έχωσαν στον εκπρόσωπο του ΔΝΤ.“Είστε στην Ελλάδα δύο χρόνια και μέσα στο διάστημα αυτό το ελληνικό χρέος από 110% του ΑΕΠ εκτοξεύθηκε στο 160%”, φώναξε ένας φοιτητής.«Πάρτε τα λεφτά σας και φύγετε. Δεν θέλουμε να μας σώσετε άλλο», είπε ένας φοιτητής όταν έφευγε ο Τόμσεν.«Μέσα σε δύο χρόνια το ελληνικό χρέος έχει εκτοξευθεί», τόνισε ένας άλλος φοιτητής.Και δεν ήταν οι μόνοι, αφού δεκάδες φοιτητές φώναζαν συνθήματα κατά του Τόμσεν, αλλά και αρκετοί ακόμα έξω από τον χώρο της ομιλίας.
Ο κ. Τόμσεν αναχώρησε ατάραχος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ