Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Πάνος Καμμένος....Δεν θα συνεργαστούμε με την ΝΔ, το ΛΑΟΣ και τη Χρυσή Αυγή.

       Στην προσπάθεια τους για επιβίωση, το καταρρέον διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα μαζί με την οικονομική ολιγαρχία της διαπλοκής που ελέγχει τα ΜΜΕ, προσπαθούν με κάθε τρόπο να εγκλωβίσουν όλες τις πολιτικές δυνάμει και τους ψηφοφόρους, στα μέτρα του δικομματισμού, απ' όπου ελπίζουν εύκολα να τα αποδυναμώσουν, με το κλασικό δίλημμα, που όμως δεν λειτουργεί πια, αφού ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν πλήρως ταυτιστεί κάτω από τις επιταγές- πολιτικές του μνημονίου.
       Έτσι αυθαίρετα τοποθέτησαν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στην Κεντροδεξιά, ενώ είναι γνωστές οι προσπάθειες συνεννόησης και σχηματισμού υπερκομματικού αντιμνημονιακού μετώπου.
       Έτσι η παρακάτω δήλωση του Πάνου Καμμένου όχι μόνο δεν αποτελεί έκπληξη, αλλά αντίθετα, είναι απόλυτα συνεπείς με τις κινήσεις και τις προθέσεις που έχει αφήσει με τις πράξεις του εως τώρα να εννοηθούν.
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:attikanea
Πάνος Καμμένος....Δεν θα συνεργαστούμε με την ΝΔ, το ΛΑΟΣ και τη Χρυσή Αυγή.
Απέκλεισε κατηγορηματικά ο Πάνος Καμμένος ενδεχόμενη προεκλογική ή μετεκλογική συνεργασία των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τη ΝΔ, το ΛΑΟΣ και τη Χρυσή Αυγή.
Αντιθέτως, ο κ. Καμμένος άνοιξε πόρτα συνεργασίας με το.....

Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών. Όπως είπε, «από το χώρο της κεντροαριστεράς υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας, όπως με το κόμμα του Γιάννη Δημαρά». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ