Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΑΡΘΕΝΗ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ


      Το παρακάτω είναι ένα απόσπασμα (Παράρτημα Β) από το βιβλίο του Μοναχού Παρθένη "Το Χάραγμα Της Αποκάλυψης" του 1988
      Το βιβλίο απ όπου αντέγραψα εγώ το Παράρτημα Β είναι από πιο πρόσφατη επανέκδοση. Προσπάθησα να κρατήσω το ύφος της γραφής όπως ήταν αλλά λόγω μονοτονικού προέκυψαν τα ορθογραφικά λάθη που θα δείτε.
      Η σημείωση στο τέλος είναι του επιμελητού Β' Έκδοσης  
           Μάκης Αρμενιάκος

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β                  ΣΕΛΙΣ 142
1)      Από χιλιάδων ετών υπάρχει στην Ασία μυστική σατανική οργάνωσις, που ονομάζεται «Λευκόν Αδελφάτον» και εδρεύει στην έρημο ΤΑΚΛΑ ΜΑΚΑΝ στην Κίνα. Σκοπός της οργανώσεως είναι να καταστρέψει όλας τας θρησκείας του κόσμου και να εξαφανίση το ανθρώπινων γένος από  προσώπου της γής.
2)      Το «Λευκόν Αδελφάτον» διαθέτει τρομακτικά μέσα αφανισμού, όπως μαύρη μαγεία, όπλα, γνώσεις, μυστικάς πληροφορίας και απεριόριστα χρηματικά ποσά. Επί πλέον από πολλών ετών διαθέτει εις πολλάς χώρας και πολιτικήν δύναμην κομμάτων.
3)      Το αντίθεον «Λευκόν Αδελφάτον» ομοιάζει με υπερκυβέρνησιν, η οποία κυβερνά ακόμα και κυβερνήσεις των μεγάλων χωρών. Επίσης προίσταται όλων των ψευδοθρησκειών και αιρέσεων, όπως π.χ. του αντίχριστου Ιουδαισμού, του παπαισμού, του Προτεσταντισμού, αλλά και των αιρέσεων, που αυτό εδημιούργησεν, ως είναι η αίρεσις ή παναίρεσις του Οικουμενισμού.
4)      Το «Λευκόν Αδελφάτον» διείσδυσε στην Ευρώπη από του τέλους του 15ου αιώνος. Έκτοτε ρυθμίζει και κατευθύνει καταστρεπτικώς την τύχην των λαών δια των διαφόρων μετωπικών μασονικών οργανώσεων, υων οποίων είναι ο δημιουργός των.
5)      Ο πρώτος και ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος ήσαν έργα του «Λευκού Αδελφάτου». Τώρα δε καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την επίτευξην και ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου με την βοήθειαν των υποτακτικών του, όπως είναι η διαβόητους μασονική Υπερστοά «Μπίλντερμπεργκ» και η «Τριμελής Επιτροπή», μετά των οποίων το «Λευκόν Αδελφάτον» καθορίζει την παγκόσμιν δράσιν και των άλλων διαφόρων υπερστοών  της γής.
6)      Δια μέσου των δευτερευόντων μασονικών υπερστοών καθοδηγεί τας Εθνικάς μασονικάς στοάς και διαφόρους οργανώσεις, όπως Ρόταρυ, Λάιονς κ.τ.λ. Με αυτήν την σκοτεινήν διακλάδωσιν τοποθετεί είς θέσεις κλειδιά, πολιτικάς, κρατικάς, εκκλησιαστικάς κ.α. ειδικούς του μυημένους ανθρώπους και δι΄αυτών ρυθμίζει την πορεία των λαών προς τον τελικόν σατανικόν σκοπόν, που είναι η εγκαθίδρυσις παγκοσμίου υπερκάτους με την ανάδειξην από όλους ενός ψευδομεσσίου Αντίχριστου, αφαντάστου σκληρότητας και απανθρωπιάς.
7)      Το «Λευκόν Αδελφάτον», καθώς και όλες οι μασονικές στοές, είναι καθαρά θρησκευτικές οργανώσεις.Θεός των είναι ο JAHBULON. Το όνομα τούτο  JAN + BUL + ON, που σημαίνει JAN = JAHWEH, ο Θεός των παλαιών Εβραίων, BULL =  Βάαλ ή βεελζεβούλ, ο αρχαίος «θεός» των Καναιτών της ακολασίας και της μιμητικής μαύρης μαγείας, και ON = ΟΣΙΡΙΣ, ο αρχαίος «Θεός» της κολάσεως των Αιγυπτίων. Δηλαδή τα τρία αυτά ονόματα εκφράζουν την σατανικήν ψευδοτριάδα.
8)      Εις τους κατωτάτους βαθμούς οι μασόνοι διαδίδουν, ότι πιστεύουν εις μίαν Υπέρτατην Αρχήν, τον Μ.Α.Τ.Σ., δηλ. τον Μέγα Αρχιτέκτονα Του Σύμπαντος ή JAHBULON. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Διάβολον  ή Σατανάν, άγαλμα του οποίου προσκυνούν οι μασόνοι των ανωτέρων βαθμών εις τάς δαιμονικάς τελετάς των της μαύρης μαγείας.
9)      Επειδή οι ενεργούμενα του «Λευκού Αδελφάτου» μασόνοι σκοπεύουν να καταλύσουν την Ορθόδοξον Εκκλησία και το Ελληνικόν κράτος, έχουν μυήσει είς την απάνθρωπον σατανολατρείαν πολλούς παράγοντες της πολιτείας, της Εκκλησίας και της Ελληνικής κοινωνίας.
10)  Όλα αυτά κρατούνται μυστικά από τους γκόιμ, δηλ. τα ζώα, ως αποκαλούν τον λαόν οι οπαδοί του σατανικού «Λευκού Αδελφάτου». Ο δε Ελληνικός λαός παραπλανάται από τον μυημένον τύπον και τα άλλα μέσα μαζικής ενημερώσεως, και δεν έχει ιδέα, δια το τι πραγματικώς συμβαίνει και που τον οδηγούν τα σιωνιστικά κέντρα της C.I.A. MOSSAND και Βατικανού. Και αυτό διότι, όταν ο λαός ξυπνήση, όλοι αυτοί οι σατανοπαράγοντες  δεν θα έχουν καμίαν δύναμην.   Χτυπητόν παράδειγμα δια τα ανωτέρω αποτελεί το γεγονός, ότι σήμερον η Ελλάς κυβερνάται από αστρολόγους, μάγους, ιερείς των Γιαχωβάδων, πόρνες κ.λ.π 

Σημειωση  Είναι γνωστό ότι η μασωνία είναι δημιούργημα του σιωνισμού.
                    Όπως είναι επίσης  γνωστό ότι την Αμερικάνικη Οικονομία την κινούν Εβραίοι τραπεζίτες.
                   Εδώ στην Ελλάδα, μέχρι σήμερα δεν έχει διαψευσθεί η δημοσίευση σε ορισμένες εφημερίδες ότι ο σημερινός πρωθυπουργός της Ελλάδος είναι Μασόνος,, μέλος της στοάς "Το ξίφος του Βασιλιά Δαυίδ" της Βοστώνης. Και ακούμε να λέει ο κόσμος: "Μετά από τον Καραμανλή και τον Ράλλη, ακόμα ένας πρωθυπουργός κυβερνά την Ελλάδα παίρνοντας εντολές και υλοποιώντας τα σχέδια των σιωνιστών.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σαν ανθρωπος του φωτος αντιλαμβανομαι οτι ολ αυτα ειναι αληθεια.πολυ σκοταδι γυρω μας.πολυ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι μισο το κειμενο;

Φωτοβολος Τοξοτης είπε...

Ευχαριστω.

Οστις βουλεται ας κοιταξει.
fotobolostoxotis.blogspot.com

Εν Αρχη Ην ο Λογος

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ