Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Μυστικές προετοιμασίες για την επέμβαση της ειδικής ευρωπαϊκής δύναμης EUROGENDFOR

   Μυστικές προετοιμασίες για την επέμβαση της ειδικής ευρωπαϊκής δύναμης EUROGENDFOR
      Τα μεγάλα κοροΐδα, παρασυρμένοι από συνωμοσιακές φαντασίες πολλές φορές και με στοιχεία θρησκευτικού φανατισμού, αμύνονται στο άνοιγμα των αγορών και τις παγκοσμιοποίησης, λειτουργώντας με τρόπο που τους καθιστά γελοίους και γραφικούς!
       Σε αυτούς τους γελοίους και γραφικούς κατατάσσω και τον εαυτό μου που λαμβάνοντας κάποια σημάδια, σημεία των καιρών, άρχισα πιο συστηματικά τα τελευταία δυόμιση χρόνια να ερευνώ, με την έννοια της ενημέρωσης και της αμφισβήτησης των πάντων.
       Εξετάζοντας λοιπόν πολλούς από αυτούς τους γελοίους και γραφικούς διαπίστωσα ότι ούτε γελοίοι είναι ούτε γραφικοί.
       Εμπεριστατωμένα και με πάμπολλες αποδείξεις  ανατρέπουν τις επίσημες και παγωμένες αντιλήψεις και αγωνιωδώς προσπαθούν να αφυπνίσουν τον κόσμο για την ΑΠΑΤΗ την ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ των λαών και την κατεδάφιση του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,  που η άγνοια μας για την ύπαρξη του μας οδηγεί σε ένα μέλλον ζοφερό και πιο σκοτεινό από ‘τι μπορούμε να φανταστούμε.
        Για να μην μακρηγορώ, η σημερινή οικονομική κρίση προβλεπόταν από αυτούς τους γελοίους από το 2000 και προειδοποιούσαν για τα σχέδια μιας μεγάλης τεχνικής οικονομικής κρίσης ίσως μεγαλύτερης του 29.
       Αποκάλυπταν την τεράστια δύναμη των μεγαλοτραπεζιτών και την απάτη του χρήματος που έχει στηθεί για την αφαίμαξη όλων των χωρών και των λαών της γης, και την χρησιμοποίηση τεράστιων ποσών για να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο του ασφυκτικού ελέγχου των πάντων.
       Η σκόπιμη διάβρωση των πάντων και ο γενικός αποπροσανατολισμός και η σύγχυση με την τεχνική έλλειψη χρήματος και τροφής που προσεχώς έρχεται, θα οδηγήσει τα πλατιά λαϊκά στρώματα να παρακαλούν για διακυβέρνηση, μια παγκόσμια διακυβέρνηση, μια νέα τάξη πραγμάτων. (δεκάδες νεοποχίτικες και πλανητικές και νεοπλανητικές οργανώσεις. Τυχαίο; )
       Την εποχή λοιπόν που εγώ διάβαζα όλα αυτά και τα διασταύρωνα με άλλα που ήδη έχουν γίνει, και με πράγματα που συμβαίνουν τώρα για αυτά που πρόκειται να συμβούν, σε σχέση με το σχέδιο και πώς αυτά εντάσσονται «ιδεολογικά» (ναι υπάρχει και ιδεαλιστική, φιλοσοφική, θρησκευτική θεώρηση με δόση Δαρβινισμού Ευγονισμού για την ανάπτυξη ΗΘΙΚΟΥ υπόβαθρου για την εφαρμογή του ΣΧΕΔΙΟΥ) τα πράγματα είχαν προχωρήσει μυστικά βεβαίως, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απ’ ότι θα μπορούσα να φανταστώ!
       Ένα από αυτά είναι και ο EUROGENDFOR που θα διαβάσετε παρακάτω.
         Μάκης Αρμενιάκος



EUROGENDFOR          πηγη: NEWS247
Μυστικές προετοιμασίες για την επέμβαση της ειδικής ευρωπαϊκής δύναμης EUROGENDFOR στην Ελλάδα! Η οικονομική κρίση η οποία θα συνοδεύεται από κοινωνικές αναταραχές θα δώσει στις Βρυξέλλες την καλοδεχούμενη ευκαιρία να τεστάρει την ικανότητα επέμβασης της μυστικής ομάδας η οποία έχει δημιουργηθεί για την πάταξη ξεσηκωμάτων και αναταραχών στην Ευρώπη. Η μυστική αυτή ομάδα λέγεται EUROGENDFOR, έχει την έδρα της στην Ιταλία και είναι έτοιμη να ξεκινήσει για την Ελλάδα όπου θα έχει την πρώτη της μεγάλη επέμβαση ενάντια σε λαό ενός ευρωπαϊκού κράτους.
Η Ελλάδα βράζει. Από μέρα σε μέρα οι διαμαρτυρίες των πολιτών γίνονται και πιο βίαιες. Τη στιγμή που οι Γερμανοί προτείνουν στους Έλληνες να ξυπνάνε πιο νωρίς και να εργάζονται περισσότερα, στους ελληνικούς δρόμους συσσωρεύεται ο θυμός. Στις Βρυξέλλες λαμβάνονται μέτρα και γίνονται προετοιμασίες για την πρώτη επέμβαση της μυστικής ομάδας για την πάταξη ξεσηκωμών, οι περισσότεροι Ευρωπαίοι δεν γνωρίζουν την ύπαρξη αυτής της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ