Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΚΥΛΟΥ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗ ΛΕΡΟ !


         Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, επίθεση δέχθηκε μια ηλικιωμένη κυρία από σκύλο ράτσας λύκου σήμερα το πρωί στη Λέρο. Δύστυχος ο τραυματισμός  της ηλικιωμένης κυρίας στο χέρι ήταν πολύ σοβαρός και διακομίστηκε μετά από το  Νοσοκομείο της Λέρου που τις παρασχέθηκαν οι πρώτες Βοήθειες, σε γειτονικό μας νησί με το περιπολικό σκάφος του Λιμεναρχείου.
       Ο σκύλος δεν ήταν αδέσποτος και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φυλασσόταν σε καλά περιφραγμένη μάντρα από τον ιδιοκτήτη του.
       Περισσότερες πληροφορίες για τις ακριβείς συνθήκες του δυσάρεστου αυτού περιστατικού δεν κατέστη δυνατόν να γνωρίσω για να σας πληροφορήσω.
       Από την πλευρά μου εύχομαι ταχεία ανάρρωση στην άτυχη κυρία και να ξεχάσουν το συντομότερο τόσο ή ίδια όσο και οι συγγενείς αυτό το περιστατικό που αναπάντεχα   τούς  αναστάτωσε.
       Επί ευκαιρία θα ήθελα να προσθέσω τέτοια περιστατικά να μην έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στην ήδη κακή νοοτροπία μας όσο αφορά το θέμα της συμπεριφορά μας στα ζώα. Βεβαίως και οι ζωόφιλοι και οι ιδιοκτήτες τους θα πρέπει να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να αποφεύγονται τέτοια περιστατικά, όμως δεν πρέπει αυτά να γίνονται αιτία για την βάναυση συμπεριφορά απέναντι στα συμπαθέστατα τετράποδα!
        Οφείλω να επισημάνω την παράλειψη μου έως τώρα να αναφερθώ σε αυτό το θέμα καθώς και να συμπεριλάβω στα προτεινόμενα lins τα site των φιλοζωικών συλλόγων του νησιού μας.
       Επίσης προσκαλώ όσους ενδιαφέρονται να αναρτήσουν ένα σχετικό θέμα η ανακοινώσεις να επικοινωνήσουν με e-mail μαζί μας
     

5 σχόλια:

yannisleros είπε...

ΡΑΤΣΑ ΛΥΚΟΥ ΜΑΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ...
ΛΥΚΟΥΣ...ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΛΕΡΟ ..
ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ..ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΟΠΟΥ ΕΔΩ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΩΑ ΕΓΚΑΤΑΛΙΠΟΝΤΑΣ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΕ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΑΤΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΝΝΗ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ
ΜΗΝ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ! ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΛΥΚΟΣΚΥΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ DNA TOYΣ DNA ΛΥΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙ ΑΣΤΙΓΜΗ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ Η ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΟΦΗ
ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ....ΔΥΣΚΟΛΟ Ε?
ΑΣΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗΝ ΛΕΡΟ ΠΧ ΚΩΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ.....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ!
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΕΛΛΕΙΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ....
ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ .....ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΟΧΙ ΑΠΟ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΨΕΥΤΟΦΙΛΟΔΟΞΟΥΣ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ !

Ανώνυμος είπε...

ΡΑΤΣΑ ΛΥΚΟΥ !!!!!!!!! axxaxaxaaxaxxaxaxaxaxaxa

Να είστε καλά, με κάνατε και γέλασα
axxaxaxaxaxaaxaxxaaaxaxaxxaaxaxaxaxaxax

Ανώνυμος είπε...

Sygnomi, o kottakis & oi filoi tou ti sxesi exoun me tin ratsa lykou ? Aytoi itan troktika enw meta to sok twn eklogwn exoun alaksi morfi kai exoun metalaxtei se aeroplana.

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ