Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Η Ιστορία της παγκόσμιας εξουσίας σε 80 + γραμμές



Η Ιστορία  της παγκόσμιας εξουσίας σε 80 +  γραμμές
       Όποιος δεν καταλαβαίνει τι γίνεται δεν έχει άδικο.  Και πόσοι από αυτούς που καταλαβαίνουν έχουν δίκιο;   Νομίζουν ότι καταλαβαίνουν!
       Όσοι έχουν σχέση με τα computers ξέρουν ότι λειτουργούν σε πολύ βασικό επίπεδο όμοια με τον ανθρώπινο εγκέφαλο δηλαδή  είσοδος(δεδομένων, πληροφορίες  data) > επεξεργασία > αποτέλεσμα.

        Από τα παραπάνω εύκολα συμπεραίνουμε ότι για τον ίδιο  τύπο  επεξεργασίας που μπορούμε να ονομάσουμε φυσιολογικό ή μέσος Άνθρωπος, το αποτέλεσμα δηλαδή αυτό που αντιλαμβάνεται σαν συμπέρασμα ή κατανόηση, εξαρτάται από τα δεδομένα - πληροφορίες που δέχεται (είσοδος).
       Καταλαβαίνετε τώρα γιατί τα ΜΜΕ έχουν τεράστια σημασία για αυτούς που τα ελέγχουν παγκοσμίως!
       Μακάρι να μπορούσε κάποιος σε λίγα άρθρα να μεταφέρει  αυτά που έχει διαβάσει  και διασταυρώσει για το αληθινό σκηνικό και το σχέδιο που εφαρμόζεται σε παγκόσμια κλίμακα! 
        Είναι τόσο πολύπλοκο τόσο σατανικό και τόσο ευφάνταστο που κανείς  «αμύητος» δεν μπορεί να το συλλάβει, ακόμα και όταν αυτό εφαρμοστεί και το βιώσει και πάλι δεν θα μπορεί να συνδέσει τα κομμάτια του παζλ και να δεχτεί την ύπαρξη ενός συνολικού σχεδίου το αποτέλεσμα του οποίου οδήγησε σε αυτό που τώρα βιώνει!
       Πολιτική και πολιτικοί, κόμματα, ιδεολογίες, κινήματα, επαναστάσεις, πόλεμοι, θρησκείες, οργανώσεις, επιστήμη, τεχνολογία, οικονομία, οικολογία, παιδεία είναι μερικά από αυτά που συμμετέχουν στον καλά συντονισμένο τρελό χορό της επίτευξης του σχεδίου.
      ΌΛΟΙ μας χωρίς να το ξέρουμε, μέσα από την δράση μας ή την απραξία μας  έχουμε βοηθήσει στην κατεύθυνση υλοποίησης του σχεδίου, που σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά είναι πολύ κοντά στην υλοποίησή του!
     Για να μην σας ταλαιπωρώ με γενικότητες θα προσπαθήσω πολύ συνοπτικά να παραθέσω ένα πολύ μικρό κομμάτι, ενδεικτικό του τρόπου που νομίζουμε ότι γράφεται η ιστορία που έχουν προδιαγράψει άλλοι!
        
           παλαιά τάξη
     Ας δεχτούμε ότι από πάρα πολύ παλιά τον κόσμο εξουσίαζε μια τάξη, παλαιά τάξη με Αυτοκράτορες, Βασιλείς και τους απαραίτητους αυλικούς.
      Το σύστημα για να παραμένει σταθερό απαιτεί την μη ύπαρξη μεσαίας λεγόμενης τάξης δηλαδή εύπορων πολιτών που θα μπορούσαν να επιδιώξουν και τελικά να κατακτήσουν την εξουσία προωθώντας τα δικά τους συμφέροντα
       Έπρεπε να βρεθεί ένας τρόπος ώστε όλοι οι άνθρωποι να δέχονταν να δουλεύουν για ένα σκοπό και να αρκούνταν στα απολύτως απαραίτητα για την επιβίωση!
       Ο πόλεμος είναι κάτι απεχθές και φοβερό για τους ανθρώπους αλλά εξασφάλιζε τα απαραίτητα στοιχεία για την διατήρηση της σταθερότητας του συστήματος εξουσίας!.
       Ο πλούτος που παραγόταν από το μόχθο των εργαζομένων θα καταξοδεύονταν  στις πολεμικές δαπάνες και δεν θα επέτρεπε την διανομή του σε αυτούς που τον δικαιούταν,  κρατώντας τους σε μόνιμη φτώχεια και άρα ακίνδυνους  για την διεκδίκηση της εξουσίας.
      Ο φόβος του πολέμου θα έκανε πρόθυμους τους φτωχούς και ανασφαλείς υπηκόους να δεχθούν τα πάντα για την προστασία τους από τον ισχυρό βασιλιά.
       Γιατί όμως κάποιος να θέλει να δώσει και την ζωή του ακόμα σε ένα πόλεμο;
       Το Έθνος η πατρίδα είναι η απάντηση και έτσι η παλαιά τάξη πραγμάτων ενίσχυσε την έννοια του κράτους και τον εθνικισμό!
      Κράτος ίσον σύνορα και άρα δίπλα άλλο κράτος.
      Να ο διαρκής φόβος του πολέμου και τα έξοδα για άμυνα και η ανασφάλεια.
      Φόβος και ψέμα τα μόνιμα συστατικά εξουσίας των λαών.

               νέα τάξη 
       Ας δεχτούμε τώρα ότι μια άλλη τάξη επιθυμεί την ανάληψη της παγκόσμιας εξουσίας. Μια νέα τάξη (αν σας θυμίζει κάτι δεν φταίω εγώ)
       Πώς θα μπορούσε μια νέα τάξη πραγμάτων να πάρει την εξουσία από τους μονάρχες και βασιλείς παγκοσμίως;
       Επανάσταση! η μαγική λύση στο πρόβλημα.
       Οι πράκτορες της νέας τάξης μπορεί να μην είχαν την εξουσία  όμως κατάφεραν όλο αυτό το διάστημα να αποκτήσουν δύναμη και χρήμα σαν τραπεζίτες κυρίως της Αγγλίας και της Αμερικής και να βάλουν σε εφαρμογή τα σχέδια τους .
       Έργα τους (με αδιαμφισβήτητα στοιχεία) η Γαλλική και η ρωσική επανάσταση, οι δύο παγκόσμιοι πόλεμοι, η ενίσχυση της διάδοσης με όλα τα μέσα του σοσιαλισμού και η εγκαθίδρυση δημοκρατιών σε όλο τον κόσμο! ή κατ’ εξαίρεση δικτατοριών όπου οι κυβερνήσεις δεν ήταν συνεργάσιμες.
       Η ανάληψη της εξουσίας τμηματικά από ελεγχόμενους πολιτικούς μαριονέτες στις κυβερνήσεις και τις αντιπολιτεύσεις (ναι καλά διαβάσατε, δεν έπρεπε να διακοπούν τα σχέδια σε κάθε αλλαγή κόμματος στην εξουσία) όλο και περισσότερων κρατών τους έδινε όλο και περισσότερη δύναμη ώστε σήμερα πλέον ο κόσμος να διοικείται από μια τραπεζική ελίτ.
      Όμως επειδή το σχέδιο προβλέπει μια παγκόσμια κυβέρνηση και την κατάργηση των εθνών, και απαιτεί περισσότερη σταθερότητα και έλεγχο από αυτή που μπορεί να έχει σήμερα ένας πόλεμος αλλά ταυτόχρονα να εξασφαλίζει τα ίδια αποτελέσματα , έπρεπε να εκπονηθεί μια μελέτη για το πώς μπορούσε να εξασφαλιστούν αυτά αλλά με ειρήνη!
       Αποτελέσματα μελέτης αντικατάστασης πολέμου με τα ίδια αποτελέσματα.
        1)εξαφάνιση μεσαίας τάξης = Τεχνική οικονομική κρίση
        2) έλεγχος πληθυσμού (θύματα πολέμου)= νέες πανδημίες από εργαστήρια και μαζικοί εμβολιασμοί με ύποπτα εμβόλια, εκτρώσεις, προγράμματα ελέγχου γεννήσεων με οικονομικά κίνητρα κ.α.
        3)Απειλές και φόβος πολέμου= Τρομοκρατία και περιβαλλοντολογική καταστροφή
       4) Για την επίτευξη του στόχου της παγκοσμιοποίησης
           Παραχάραξη ιστορίας και δημιουργία ανιστόρητων πολιτών (εκπαίδευση κ Δραγώνα;)
           Χαλάρωση των Εθνικών δεσμών με πολύ διαφθορά και καλλιέργεια άκρατου ατομικισμού στους πολίτες
         Κατάργηση παραδόσεων και πολιτισμών με την δημιουργία πολυπολιτισμικών κοινωνιών (να και οι μετανάστες)
         Κατάργηση θρησκειών με κάθε τρόπο ευτελισμό των εκκλησιών (σκάνδαλα-αρνητική προβολή ΜΜΕ) και τη απομάκρυνση των ανθρώπων από κάθε τι πνευματικό (υλισμός-επιστήμη δαρβινισμός, καταναλωτισμός και δημιουργία συνεχώς περισσότερων αναγκών για το κυνήγι χρήματος)
         Διαίρεση και αποδόμηση  
       
      Το μέλλον.
Πείνα έλεγχος της τροφής. Ο απόλυτος έλεγχος των ανθρώπων με τη σχεδιαζόμενη έλλειψη τροφής, με τον έλεγχο των σπόρων (copyright) σε 5 εταιρείες που ελέγχουν ήδη το 80% της παγκόσμιας παραγωγής και κινούνται συνεχώς για την εξαγορά των μικρότερων.
Με τον οικονομικό αφανισμό των αγροτών παγκοσμίως και τη συγκέντρωση της παραγωγής σε μεγάλα καρτέλ.
Με την αναγκαστική απαλλοτρίωση καλλιεργήσιμων εκτάσεων σε όσους δεν τις παραχωρούν, δήθεν για την προστασία του περιβάλλοντος.

Περισσότερος έλεγχος και θάνατοι μέσω της τροφής. Ο απόλυτος έλεγχος της τροφής επιτρέπει την επεξεργασία της ώστε να μην περιέχει βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, και σε συνδυασμό με άλλες τεχνικές  και τεχνολογίες θα καταστήσει τους ανθρώπους φυτά χωρίς θέληση και βούληση ικανούς μόνο να δουλεύουν και να υπακούν. Ακόμα η έλλειψη και απαγόρευση βιταμινών (να και ο Codex Alimentarius) και άλλων απαραίτητων συστατικών θα οδηγήσει στην αύξηση των ασθενειών και τελικά της θνησιμότητας.

Ασφυκτική αστυνόμευση και παρακολούθηση με ηλεκτρονικές κάρτες (κάρτα πολίτη) στη αρχή και με εμφύτευση μικροτσίπ στη συνέχεια.
   Η επιβολή του τσιπ θα είναι αναγκαστική για την εξασφάλιση τροφής και όχι μόνο.
Η μεταβίβαση της εξουσίας από το κράτος στον παγκόσμιο έλεγχο με πολύ πιο εντατικούς ρυθμούς που θα οδηγήσει τελικά και στην κατάργηση τους, Τα σκοπίμως διογκωμένα προβλήματα που συνεχώς θα αυξάνουν το φόβο την φτώχεια και την απελπισία θα φέρουν το χάος και τον κόσμο πρόθυμο να δεχτεί την έτοιμη λύση που θα είναι η επίτευξη του σχεδίου με την παγκόσμια διακυβέρνηση και την τυραννία του παγκόσμιου δικτάτορα.

Τα παραπάνω είναι διασταυρωμένα και συμφωνούν σε μεγάλο βαθμό από την ιστορία, τα αποκαλυπτικά στοιχεία ερευνητών για τη δράση λεσχών, αιρέσεων, ΜΚΟ, και κυβερνητικών πολιτικών με νόμους και προεδρικά διατάγματα που περνούν απαρατήρητα από τα ΜΜΕ, τη θρησκεία και περισσότερο από όλα την ίδια τη ζωή που καθημερινά τα επιβεβαιώνει με τον πιο  κατηγορηματικό τρόπο.

Για την  ανάλυση της κάθε μία από τις παραπάνω αναφορές χρειάζονται ολόκληρα βιβλία με αποτέλεσμα αυτό το κείμενο να μην παρουσιάζει την απαιτούμενη έκταση και τεκμηρίωση που απαιτεί ένα τέτοιο θέμα καθώς και να φαίνεται και να είναι υπεραπλουστευμένο, δυστυχώς όμως είναι και ο μόνος τρόπο να παρουσιαστεί στα πλαίσια ενός άρθρου για ανάρτηση.
Μάκης Αρμενιάκος
antilogoi.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

olo mpourdes les...monos sou ta skeftikes kseuteri

Μάκης Αρμενιακος είπε...

Αγαπητέ φίλε χαίρομε που επισκέφτηκες το blog και διάβασες την ανάρτηση. Επίσης η υπόθεση σου ότι αυτά που γράφω τα σκέφτηκα εγώ μόνος μου με τιμά ιδιαίτερα για το επίπεδο της φαντασίας μου (μυθιστόρημα!) αλλά ακυρώνει την επί 5 χρόνια (τα τελευταία 2,5 συστηματικά)προσπάθεια μου για την έρευνα και πολλαπλή διασταύρωση των στοιχείων για να καταλάβω όλες τις ανεξήγητες αντιθέσεις που ζούμε. Σε διαβεβαιώ ότι όλα τα ανεξήγητα εξηγούνται μόνο με αυτό το σενάριο που όμως συνοδεύεται από ακλόνητα στοιχεία!
Όμως σκοπός μου δεν είναι να σε πείσω αλλά να θέσω μια άλλη βάση για προβληματισμό και ο καθένας αν τον ενδιαφέρει και έχει ερωτήματα να ψάξει και να προβληματιστεί. Πιστός στην ελευθερία του διαλόγου και της σκέψης παραθέτω τiς για σένα αρλούμπες mου επώνυμα κάτι που δεν κάνεις εσύ με το σοβαρό σχόλιο σου που θα περίμενα να προσφέρει επιχειρήματα που μπορεί να ήταν χρήσιμα εκτός από εμένα και σε άλλους επισκέπτες του blog.
Με εκτίμηση Μάκης Αρμενιάκος

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ