Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Παράνομα κρατείται ο Απόστολος Γκλέτσος

       Είναι πλέον φανερό. Στο σημείο που φθάσαμε μόνο με αυθαιρεσίες και εκπτώσεις της νομιμότητας, με εκφοβισμούς και προβοκάτσιες θα προσπαθήσουν να συγκρατήσουν τον κοσμάκι που σιγά σιγά θα αρχίζει να αμφισβητεί να απαιτεί και να ανατρέπει.
       Πίσω από το θέμα των διοδίων κρύβονται τεράστια συμφέροντα με αίολες και αδιαφανείς συμβάσεις παραχώρησης εκμετάλλευσης με εκατομμύρια ευρώ έσοδα και μεγάλες εταιρείες (πχ Μπόμπολας) με μετοχές σε ΜΜΕ.
       Όλα θα ήταν εύκολα αν ο νόμος  επέτρεπε στις εταιρείες να ασκήσουν μηνύσεις στους παραβάτες οδηγούς και να σταματήσουν αυτό το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.
       Όμως επειδή αυτό δεν συμβαίνει και το κίνημα έχει και νομικούς που γνωρίζουν και πληροφορούν τον κόσμο τρέχουν τώρα να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα
       Η μόνη παράβαση που στέκει στο δικαστήριο από τη μη πληρωμή διοδίων είναι για το ΦΠΑ.
       Αυτό το γνωρίζουν και οι εταιρείες και γι' αυτό δεν μηνύουν τους παραβάτες γιατί μία αθοωτική απόφαση για έναν παραβάτη δεν θα ξαναπλήρωνε διόδια σε όλη την Ελλάδα κανείς.
       Η μόνη ελπίδα των εταιρειών είναι πλέον η κυβέρνηση - πολιτεία που καλείται να τους βοηθήσει ενάντια στο συμφέρον εκατομμυρίων πολιτών. Εσείς τι λέτε θα το κάνει;
       Το παρακάτω άρθρο λέει ΝΑΙ! . 
       ελπίζω να κατάφερα να σας ενημερώσω επαρκώς.
Μάκης Αρμενιάκος

Πρότυπος τίτλος ανάρτησης:

"Παράνομα κρατείται ο Απόστολος Γκλέτσος από την πράσινη χούντα"  Πηγή:panorama.gr



«Το αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με τις ενέργειες του δημάρχου – πλέον – Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου είναι ένα ζήτημα. Το τί όμως ακολούθησε τη σύλληψη είναι ένα ακόμα, πολύ μεγαλύτερο.

Οι δήμαρχοι σύμφωνα με όσα ισχύουν στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας είναι πρόσωπα ειδικής δωσιδικίας, δηλαδή δεν δικάζονται από τα πρωτοβάθμια Δικαστήρια (τα πλημμελιοδικεία) εφόσον το αδίκημα για το οποίο κατηγορούνται είναι πλημμέλημα, αλλά οι υποθέσεις τους συζητούνται κατευθείαν στα Τριμελή Εφετεία. 


Τα Τριμελή Εφετεία δεν συνεδριάζουν με την αυτόφωρη διαδικασία, όπως γνωρίζει και ο πρωτοετής φοιτητής Νομικής. Άρα προς τί η κράτηση του Δημάρχου Στυλίδας στο κρατητήριο; Θεωρείται ύποπτος φυγής; Δεν έχει γνωστή διεύθυνση κατοικίας; 


Και για να μην μπερδευόμαστε, άλλο πράγμα η σύλληψη, άλλο η κράτηση. 


Συνελήφθη μεν, αλλά θα έπρεπε να αφεθεί ελεύθερος, μέχρι την ολοκλήρωση της προδικασίας και την εισαγωγή της υπόθεσης στο Δικαστήριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ