Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

       Από τη γενικότερη ένταση και δραστηριότητα στο διαδίκτυο τελευταία προκύπτουν  πυρήνες συσπείρωσης ομάδων, πολιτών, ενώσεων, κινημάτων ! και γενικά προσπάθειες οργάνωσης κοινωνικών - πολιτικών μορφωμάτων ως αντίδραση των συνεπειών του Μνημονίου και όχι μόνο.
       Μία ξεχωριστή ομολογουμένως πρωτοβουλία όσο αφορά για το στόχο τους να κάνουν κατάληψη της βουλής είναι η παρακάτω!
Μάκης Αρμενιάκος

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ

FACEBOOK: Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ 
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
 (Ο μεγάλος φόβος των πολιτικών είναι να μην καταλάβει ο λαός την Δύναμη του & ενωθεί όλος μαζί)  

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 5 ΦΕΒ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ !ΕΙΧΑΜΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ !!!!ΛΑΘΟΣ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ !!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ!!!!

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ 20ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011

(ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ, ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤEITΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ (ΚΑΤΑΛΗΨΗ) ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΟ. ΛΑΘΟΣ!!!! ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!!! ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ, ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Α) Σχέδιο κατάληψης και διάρκεια κατάληψης
Β) Αιτήματα
Γ) Μήνυμα που θα λάβουν οι πολιτικοί με την κατάληψη μας
Δ) Όροι, προτάσεις και παρακλήσεις προς τους διαδηλωτές - καταληψίες
Ε) Αίτιες-λόγοι της κατάληψης
Ζ) Η επιστολή  του εκπροσώπου και ιδρυτή του κινήματος
Η) Σοφίες σπουδαίων προσωπικοτήτων
Θ) Προτεινόμενα συνθήματα


Α) Σχέδιο και διάρκεια κατάληψης
Θα είμαστε έξω από την βουλή KYΡΙΑΚΗ 20-2-2011και ώρα 12:00 έως 18:00 το απόγευμα. Στις 18:01 της ΚΥΡΙΑΚΗΣ θα μπούμε στην βουλή και  θα παραμείνουμε μέσα, μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 21-2-2011 έως της  23:30 το βράδυ. Οπότε 23:30 το βράδυ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ θα  τους παραδώσουμε πάλι την βουλή, ειρηνικά πάντα.

Β) Αιτήματα (Μόνο για αρχή)
1. Δικαιοσύνη και φυλάκιση των ανθρώπων που καταχράστηκαν τα λεφτά της πατρίδας μας δηλαδή τα δικά μας (έμμεσα και άμεσα  από όλες τις κυβερνήσεις των τελευταίων 30 ετών).

2. Έξοδος από το χουντικό μνημόνιο (που θα εδρεύει μέχρι το 2021 στην Ελλάδα).
3. Κατάργηση του βουλευτικού ασύλου.

4. Δημόσια συγγνώμη των πολιτικών στους πολίτες (όλων των πολιτικών που κυβέρνησαν) (και να μας πουν γιατί αφού υπήρχαν κι άλλες λύσεις δανείων με 1% και 2% (Κίνα - Ρωσία), διάλεξαν το χουντικό ΔΝΤ! Γιατί άραγε?

5. Δημόσια συγγνώμη από τον «πρωθυπουργό» για το ψέμα που μας είπε ότι υπάρχουν λεφτά (μόνο και μόνο, επειδή ήθελε και αυτός αλλά και η Αμερική να κάτσει στο «θρόνο»).

6. Απαιτούμε να πληρωθεί «ο λογαριασμός» της ντροπής (του χρέους) από τους τραπεζίτες, τους εφοπλιστές, τους βιομήχανους, τους πατριάρχες (άλλο η θρησκεία και άλλο η εκκλησία) τους πολιτικούς και τους κουμπάρους τους.

7. Απαιτούμε από την κυβέρνηση να οριοθετηθούν επιτέλους τα υδάτινα σύνορα μας (Αιγαίο, Καστελόριζο, Νότια Κρήτη κ.λ.π.) και να κάνει το αυτονόητο, εξόρυξη (ελληνική) του ορυκτού μας πλούτου.

8. Απαιτουμε ποσοστωση των οικονομικων μεταναστων,απαλαση των παρανομων μεταναστων!!!!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ !!!!ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ !!!!ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ !!!ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ !!!ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ !!!ΑΥΤΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ !!!!!

9. Απαιτούμε σωστή και δωρεάν παιδεία 

10. Απαιτούμε σωστό και δωρεάν σύστημα υγεία

11.OXI στην καρτα του πολιτη για λογους ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ

12.Αφού παραδώσουμε την βουλή  21-2-2011 πάλι στα χέρια των πολιτικών, θα περιμένουμε να πραγματοποιηθούν τα αιτήματα μας. Εάν δεν πραγματοποιηθούν, θα ξανακάνουμε σύντομα πάλι κατάληψη της βουλής και την επόμενη φορά δεν θα την παραδώσουμε έτσι απλά.
             

Γ) Μήνυμα που θα λάβουν οι πολιτικοί
1. Το πρώτο μήνυμα που θα λάβουν οι πολιτικοί φεύγοντας και παραδίδοντας την βουλή, πάλι στα βρόμικα χέρια τους, είναι ότι φεύγουμε “κύριοι” και θα περιμένουμε, έως νεωτέρας να δούμε αν εισακούστηκαν τα αιτήματα μας η απλώς δεν κάνατε τίποτα όπως συνήθως, εάν ισχύει το δεύτερο (το τίποτα), θα ξανάρθουμε πάρα πολύ σύντομα, και την επόμενη φορά δεν θα την παραδώσουμε έτσι απλά την βουλή.

2. Το δεύτερο μήνυμα που θα λάβουν είναι ότι πρέπει οι πολιτικοί να φοβούνται και να σέβονται αυτούς που τους εξέλεξαν.

Δ) Όροι, προτάσεις και παρακλήσεις στους καταληψίες
            1. Έχουμε ιδεολογία και πιστεύω.
            2. ΟΧΙ πανό και ΟΧΙ κομματικές σημαίες.
            3. Δεν θα φοράμε κουκούλες.
            4. Δεν θα κρατάμε γενικώς όπλα.
5. ΟΧΙ στους βανδαλισμούς προς τα καταστήματα των συμπολιτών μας (δεν θα «χουλιγκανίσουμε» γενικώς).
6. Έχουμε όλοι έναν στόχο, την κατάληψη της Βουλής.
7. Θα πρέπει να είμαστε τόσοι πολλοί, έτσι ώστε να σπρώξουμε τα ΜΑΤ και προσπερνώντας τα, να μπούμε στην  Βουλή.
8. Θερμή παράκληση σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς (πανεπιστημιακούς και μη) να διαδώσετε την πρόσκληση μας, τουλάχιστον 15 μέρες πριν την συγκέντρωση.
9. Επειδή θα είμαστε τόσοι πολλοί, ο μονός τρόπος να μας σταματήσουν θα είναι τα δακρυγόνα. Για να καταφέρουμε την κατάληψη της Βουλής, καλό θα είναι να κρατάτε αντιασφυξιογόνες μάσκες, ειδικά γι αυτούς που θα είναι στην πρώτη γραμμή (αγορά από το ιντερνέτ και από καταστήματα).
10. Θα φοράμε όλοι τα ίδια ρούχα για να δείξουμε ότι είμαστε ένα. Έχει μεγάλη σημασία να δείχνουμε ένα.
11. Θα φοράμε μαύρα γενικώς, κυρίως μαύρο χοντρό μπουφάν, συμβολικά για το πένθος, το πως κατάντησε η Ελλάδα. Όποιος θέλει (εμείς θα προτιμούσαμε όλοι) να φοράει μαύρο ανοιχτό κράνος (του ποδηλάτου ή του μοτοποδηλάτου) για αμυντικούς λόγους και γιατί «βολεύει» το ανοιχτό κράνος να μπορείς να βάλεις μαντίλι ή αντιασφυξιογόνα μάσκα. Όσο πιο προετοιμασμένοι είμαστε, τόσο πιο εύκολη θα είναι η κατάληψη. Κυρίες και κύριοι, δεν θέλουμε να σας φοβίσουμε, αλλά αν θέλουμε να κάνουμε κατάληψη της βουλής θα πρέπει να καταλάβουμε ότι θα βρούμε αντίσταση από τα ΜΑΤ. Μη φοβάστε!!! Είμαστε πιο Δυνατοί!!! Μπορούμε!!!
12. Πρόσκληση σε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες από όλα τα κοινωνικά στρώματα, από όλα τα κόμματα, από όλα συνδικάτα, από όλους τους φορείς, από όλες τις ηλικίες και ιδιαίτερα τους νέους (από όλη την δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση).
13. Πρόσκληση σε ΟΛΟΥΣ γιατί αυτή η μέρα δεν έχει διαφορετικά χρώματα και πιστεύω, είμαστε ένα χρώμα με ένα πίστευε, μια καλύτερη, δίκαιη και δημοκρατική Ελλάδα.
14. Ελπίζω στην συγκέντρωση μας, να μαζευτούμε περισσότεροι από όσο μαζεύει μια συναυλία ή ένα ντέρμπι ποδοσφαίρου. Αναλογιστείτε, πως είναι δυνατόν να μπορούμε να υπερασπιζόμαστε τόσο πιστά την αγαπημένη μας ομάδα (με 50.000 θεατές) και να μην πράξουμε ανάλογα, έστω για μια μόνο φορά, για την πατρίδα μας, για την εθνική μας οντότητα, για τα δικαιώματα μας, για την ποιότητα της ζωής μας, για το μέλλον μας, για δικαιοσύνη. Τότε κύριες και κύριοι θα είμαστε και συνέχεια στο site

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ