Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ BLOG ΑΝΤΙ - ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ BLOG ΑΝΤΙ - ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


       Λόγια καθαρά και ξάστερα! Δεν είμαι πια ΝΔκράτης, Δεν ανήκω και δεν υποστηρίζω κανένα κόμμα εντός και εκτός βουλής, Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος είμαι και εξοργισμένος με το σάπιο πολιτικό σύστημα, η σαπίλα του οποίου έχει διαβρώσει όλα τα κόμματα και όλες τις εξουσίες και δυστυχώς και πάρα πολλούς από μας, τον απλό πολίτη, μέλος  του κυρίαρχο λαού!
       Επειδή όμως η γενίκευση είναι πάρα πολύ άδικη και επικίνδυνη στάση, οφείλω να διευκρινίσω ότι σε όλα τα κόμματα, φορείς και εξουσίες υπάρχουν και υγιείς δυνάμεις που δυστυχώς για όλους μας έχουν παραγκωνισθεί  και αποδυναμωθεί από το χωνευτήρι του σάπιου συστήματος που έχουν επιβάλει αυτοί που το ελέγχουν για ιδιοτελείς και άνομους σκοπούς.
      Γιατί τα λέω όλα αυτά;
      Γιατί η στάση μου απέναντι στα πράγματα είναι πλέον αναγκαστικά να εμπιστεύομαι από πολιτικής άποψης μόνο πρόσωπα ανεξάρτητα από το κόμμα η φορέα που ανήκουν!
       Κρίνω τις πράξεις, το λόγο ή το έργο καθαυτό και όχι τον πολιτικό χώρο από όπου προέρχεται.
       Με την ελπίδα σύντομα της κατάρρευσης όχι μόνο του ΠΑΣΟΚ αλλά όλου του πολιτικού συστήματος και του σχηματισμού  νέων υγειών πολιτικών σχημάτων να δοθεί μια διέξοδος από το σημερινό τέλμα που απειλεί συθέμελα της βάσεις της κοινωνίας μας.
       Βέβαια τέτοιες ριζικές ανακατατάξεις δεν είναι στρωμένες με ροδοπέταλα και ελλοχεύουν κινδύνους και συγκρούσεις αλλά το κοινωνικό κόστος δεν είναι κατά την γνώμη μου μεγαλύτερο από αυτό που ήδη μας έχουν προδιαγράψει.
        Αν κοιτάξει κάποιος τις αναρτήσεις αυτού του blog θα καταλάβει γιατί η συνέντευξη του Πάνου Καμμένου, Βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργού ΥΕΝΑΜΠ
συμπίπτει με όσα κατά καιρούς έχω αναρτήσει.
       Ο Πάνος Καμμένος επιγραμματικά λέει:
·        Τα blogs και το internet είναι πολύ σημαντικά γιατί είναι ο πλέον προσιτός τρόπος ελεύθερης ενημέρωσης σε αντίθεση με τα μεγάλα ΜΜΕ που ακούγεται μόνο ότι πρέπει να ακουστεί, και ο ίδιος πλέον δεν καλείται για αυτά που λέει.
·        Το μνημόνιο είναι παράνομο γιατί δεν ψηφίστηκε από τουλάχιστον 180 βουλευτές αλλά κυρίως γιατί εκχωρεί εθνική κυριαρχία και δεν είναι συμβατό με το Ελληνικό Σύνταγμα, το Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δίκαιο και είναι παγκόσμια πρωτοτυπία.
·        Το μνημόνιο είναι μέρος σχεδίου που εκτελείται από πολύ καιρό και έχουν γίνει σκόπιμα εγκληματικά λάθη από πρόθεση.
·        Οι θυσίες του Ελληνικού λαού θα είχαν νόημα μόνο αν με αυτές θα μειωνόταν το χρέος που αντιθέτως και αν κατορθώσουμε να εκπληρώσουμε τους  ανέφικτους στόχους του μνημονίου το χρέος θα αυξηθεί από 300δις Ευρώ σε πάνω από 450δις Ευρώ.
·        Στόχος είναι να οδηγήσουν τις τράπεζες και όλες τις ΔΕΚΟ σε χρεοκοπία και να τις εξαγοράσουν κάτι πού ήδη γίνεται με τις απειλές για υποβάθμιση των Ελληνικών τραπεζών και ταυτόχρονα  οι ίδιοι συμμετέχουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου τους αγοράζοντας τις μετοχές τους!
·        Σε δεύτερη φάση το σχέδιο θα προχωρήσει στην απεμπόληση εθνικής κυριαρχίας με τη μορφή συνεκμετάλλευσης του ορυκτού μας πλούτου.
·        Ότι δεν φοβάται για τη ζωή του και κανένας Έλληνας δεν έχει το δικαίωμα να φοβάται και ότι είναι σίγουρος ότι ο Ελληνικός Λαός θα αντισταθεί και θα νικήσει για την ματαίωση των σχεδίων αυτών.
·        Μίλησε για τους τούς βουλευτές επικρατείας και ευρωβουλευτές που χωρίς ούτε μία ψήφο μπαίνουν στη βουλή και αναλαμβάνουν  σοβαρότατα πόστα ενώ ανήκουν σε κλειστά clubs και λέσχες τύπου μπίντελμπεργκ
·        Μίλησε για τη siemens και τη Ντόρα Μπακογιάννη και για τους Δημοσιογράφους και για τη διαπλοκή
Και μίλησε για πολλά ακόμα που επιβάλουν στον καθένα μας να δει τα videos και να κρίνει.
       Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι συμφωνώ σχεδόν με όλα όσα λέει ο κ Καμμένος και αυτό έχει αξία γιατί μέχρι τώρα αυτά λέγονταν από ανθρώπους που το σύστημα εύκολα τους αντιμετώπιζε σαν γελοίους και γραφικούς, ενώ τώρα επιτέλους ακούγονται από έναν βουλευτή πρώην  υπουργό και μέρος του συστήματος που δεν μπορούν να τον ακυρώσουν με τέτοιους χαρακτηρισμούς, και για αυτό τον έκοψαν από τηλεόραση ραδιοφωνικούς σταθμούς και εφημερίδες, όπως τον Μίκη Θεοδοράκη και όλους όσους είναι αντίθετοι με την παρούσα κατοχή.
       Μόνη ένσταση κ Πάνο Καμμένε είναι ότι δεν μπορεί να συμβαίνουν όλα αυτά που και εσείς καταγγέλλεται και ο αρχηγός σας της ΝΔ να λέει ότι χρειάζεται άλλο μείγμα πολιτικής!!!
       Επανάσταση χρειάζεται εδώ και τώρα γιατί όλοι μας θα κριθούμε όχι για αυτά που διαπιστώνουμε αλλά για τι κάνουμε.
Μάκης Αρμενιάκος 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ