Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Η κ Χρυσούλα Συφουνιού με παρέμβαση της στο blog μας antilogoi επισημαίνει την παράλειψη αναφοράς μας στην Αποστολή εγγράφων από το Υπουργείο Υγείας Β΄ Δ.Υ.Πε. Νοτίου Αιγαίου.

Η κ Χρυσούλα Συφουνιού με παρέμβαση της στο blog μας antilogoi επισημαίνει την παράλειψη αναφοράς μας στην Αποστολή εγγράφων από το Υπουργείο Υγείας  Β΄ Δ.Υ.Πε. Νοτίου Αιγαίου με το οποίο ενημερώνει για την αποστολή Ορθοπεδικού για δύο μήνες και Χειρουργού για ένα μήνα, το οποίο ανέφερε και ο κ Δήμαρχος στο τέλος της ομιλίας του και από δική μου ευθύνη  εκ παραδρομής δεν ανάφερα.
       Ζητώ συγνώμη για αυτή τη σοβαρή παράληψη από μέρους μου και σας υπόσχομαι να προσπαθήσω να μην επαναληφθεί ξανά στο μέλλον.
       Αφού σας διαβεβαιώσω ότι δεν έγινε από πρόθεση, δεχθείτε αν θέλετε τη δικαιολογία ότι σε αυτό συνέβαλε η εξασφάλιση του κειμένου της ομιλίας του κ Δημάρχου όπου αυτό δεν αναφέρεται και για λόγους εξοικονόμησης χρόνου δεν έκανα τον απαραίτητο έλεγχο  από το διαθέσιμο video του κ Θεολόγου Βιρβίλη όπου σας παραθέτω και τον οποίο για άλλη μια φορά τον ευχαριστώ.
      Ευχαριστώ επίσης και την κ Χρυσούλα Συφουνιού για την πάντα καλόπιστη κριτική της και την συμβολή της στην αποκατάσταση της παράλειψης μας για την καλύτερη ενημέρωση σας.
Μάκης Αρμενιάκος


ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΛΕΡΟΣ: ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΊΤΟΥ - κ ΡΙΖΟΥ - κ Ι. ΜΑΥΡΟΥΔΗ 

2 σχόλια:

maria iovinska είπε...

AΓΑΠΗΤΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ,ΦΙΛΕ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ.ΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΜΑΡΑΖΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΑΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ;ΦΕΥΓΑΤΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΑΠ,ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ...Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΡΕ ΚΟΛΛΙΑ.... ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΑΣΚΟ ....ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΑ ΛΕΡΙΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ - ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ- ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΛΕΡΙΟΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ.... ΠΑΛΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΤΕ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΤΟΤΕ...ΨΩΡΙΑΡΗΔΕΣ

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ