Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Το απίστευτο ιστορικό Αλαφούζου – Καρατζαφέρη (βίντεο).

       Το ιδεολογικό πέρα δώθε του κ Καρατζαφέρη από την πολυκατοικία της κεντροδεξιάς εώς και τα σαλόνια του μνημονίου στο μέγαρο του ΠΑΣΟΚ, έχουν κουράσει και παράλληλα καταδεικνύουν την έλλειψη πολιτικών θέσεων και προσανατολισμού.
       Βεβαίως η ελευθερία κινήσεων του επιτρέπει κάθε χρονική στιγμή να λαμβάνει την πιο καίρια θέση στο πεδίο των εντυπώσεων αλλά αν κοιτάξεις συνολικά στη διάρκεια του χρόνου την πορεία του το συμπέρασμα κάθε άλλο παρά συμβάλει στην αξιοπιστία του και τη φερεγγυότητα του εμφανίζοντας έντονα την εικόνα του καιροσκοπισμού.
       Με όλα αυτά που έχουν συμβεί ως τώρα και με δεδομένο (αν ισχύει) τους δύο πυλώνες εξουσίας που υπηρετούν τους ίδιους κύκλους απ όπου εκπορεύεται η πολιτική του μνημονίου, ο κ Καρατζαφέρης και το ΛΑΟΣ αποτελούν τον μπαλαντέρ για να συνδράμει στην ανάληψη της εξουσίας σε ένα από τα δύο κόμματα, ανάλογα τις περιστάσεις ώστε να εξασφαλιστεί η συνέχεια του υφιστάμενου πολιτικού συστήματος που εγγυάται και την συνέχεια της πολιτικής του μνημονίου για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων αυτών που το σχεδίασαν και με τις εντολές τους το επέβαλαν ως μονόδρομο αυτοί που το υλοποιούν.
       Όποια και να είναι η εξέλιξη σχετικά με τα δύο κόμματα εξουσίας σε αυτό το ρευστό τοπίο η ενίσχυση ενός κόμματος που θα συμβάλει με τη συνεργασία του με όποιο από τα δύο για το σχηματισμό κυβέρνησης είναι ο λόγος της δημοκοπικής και mediaκής αβάντα που απολαμβάνει το ΛΑΟΣ από το σύστημα κάτι που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πολιτική του προσφορά και τη λαϊκή του αποδοχή.
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:olympia.gr
Το απίστευτο ιστορικό Αλαφούζου – Καρατζαφέρη (βίντεο).


ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ. Θα καταλάβετε όμως γιατί μιλάμε για πατριδοκαπηλεία. Ακόμα πιστεύει κάποιος ότι τνημόνιο ψηφίστηκε για “πατριωτικούς λόγους”;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ