Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Αποκάλυψη: Ποιοί τρῶνε καί κυρίως ΠΩΣ τρῶνε ...

πηγή:logioshermes


Αποκάλυψη: Ποιοί τρῶνε καί κυρίως ΠΩΣ τρῶνε ...


Στελέχη του ΠΑΣΟΚ πίσω από τα φάρμακα που βρέθηκαν σε πηγάδια στο Λαύριο

Ολόκληρη φάμπρικα είχε στήσει ένα ανδρόγυνο, με τα χιλιάδες κουτιά φάρμακα που είχαν βρεθεί σε σπήλαια και πηγάδια στο Λαύριο. Και δεν ήταν καθόλου τυχαίο ότι ενώ οι αρχές γνώριζαν από τις έρευνες ονόματα και διευθύνσεις, εν τούτοις τα κρατούσαν μυστικά. Η εξήγηση απλούστατη. Και η σύζυγος και ο σύζυγος είναι στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Και όπως είχαμε γράψει, έχουν γερές πλάτες μέσα στην κυβέρνηση. Όμως ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Οι αρμόδιες υπηρεσίες αναγκάστηκαν να δώσουν στη δημοσιότητα το πόρισμα των ελεγκτών της Υπηρεσίας Ελέγχου και Διακίνησης Φαρμάκων που ρίχνει τις ευθύνες σε δύο άτομα: στον φαρμακοποιό Νικόλαο Ζαγουρή και στην παθολόγο-διαβητολόγο γιατρό του ΙΚΑ Όλγα Κηλυπούρη.



Σύμφωνα με το πόρισμα, η κομπίνα είχε στηθεί ως εξής: Η γιατρός του ΙΚΑ συνταγογραφούσε σε βιβλιάρια ασφαλισμένων χωρίς να το γνωρίζουν οι ίδιοι και στη συνέχεια οι συνταγές εκτελούνταν από το συγκεκριμένο φαρμακείο. Μόνο από τα κουτιά (που βρέθηκαν στα πηγάδια με αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά τους) οι ελεγκτές κατόρθωσαν να ταυτοποιήσουν τις ταινίες γνησιότητας με αυτές που είχαν επικολληθεί σε συνταγές που είχαν εκτελεσθεί από το συγκεκριμένο φαρμακείο.

Ενδεικτικά οι ελεγκτές κατέγραψαν ακόμα ότι κατά τη διάρκεια του ελέγχου τους, ενώ στη διάρκεια του 2009 το φαρμακείο του Νικόλαου Ζαγουρή εκτελούσε κατά μέσον όρο σε μηνιαία βάση 1.080 συνταγές αξίας περίπου 105.000 ευρώ, η αξία των συνταγών έπεσε στα 35.000 ευρώ τον μήνα.




Αυτό όμως που δεν αναφέρεται στο πόρισμα είναι ότι η γιατρός Όλγα Κηλυπούρη είναι σύζυγος του φαρμακοποιού Νικόλαου Ζαγουρή. Άρα πρόκειται για μια ενδοοικογενειακή φάμπρικα. Παράλληλα με ένα κλικ στο google θα βρει κανείς ότι η Όλγα Κηλυπούρη ήταν υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ στην Ανατολική Αττική το 2006, υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2007, υποψήφια μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ στο 8ο Συνέδριο τον Μάρτιο του 2008 (δεν εκλέχθηκε καθώς βγήκε τελευταία με 5 σταυρούς), υποψήφια δήμαρχος Λαυρεωτικής στις τελευταίες δημοτικές εκλογές κ.λπ. Επίσης ο Νικόλαος Ζαγουρής έχει διατελέσει πρόεδρος της Κοινότητας Αγίου Κωνσταντίνου για 3 τετραετίες με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, σύνεδρος στο 8ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ κ.λπ.

Τέλος, οι κακές γλώσσες λένε ότι έχουν στενές φιλικές σχέσεις με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο. Γι’ αυτό άλλωστε και η αργοπορία της δημοσιοποίησης των δύο ονομάτων. Μήπως αυτούς εννοούσε ο κ. αντιπρόεδρος όταν έλεγε μέσα στη Βουλή «μαζί τα φάγαμε»;

Η απορία όμως (δική μας και πολλών άλλων) είναι γιατί μάζευαν όλα τα κουτιά και τα πετούσαν στα πηγάδια και δεν τα πέταγαν λίγα-λίγα τυλιγμένα καλά μέσα σε μια σακούλα σε έναν απλό κάδο σκουπιδιών. Αλλά μάλλον είναι αυτό που λέει ο λαός «……η χαρά δεν τους άφηνε». 

3 σχόλια:

aganaktismenos lerios είπε...

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ
ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΚΛΕΦΤΕΣ ,ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΠΡΟΔΟΤΕΣ

maria iovinska είπε...

H κυβερνηση δεν τρομοκρατειται
Αυτο ανεφερε ο επροσωπος της Γκαιμπελιστικης ενημερωσης σημερα,και επισης ειπε οτι θα βρισκονται παντου.
Και γιατι δεν εμφανιζεστε στον λαο που σας αγαπαει?
Γιατι δεν περπατατε στους δρομους?
Ποιος ο λογος να τρεχει ο διαχειριστης μας με συνοδεια των ματ οπου πηγαινει αφου τον θελει ο λαος?
Το ξερουμε κυριε μου οτι η παρανομη σας κυβερνηση δεν τρομοκρατειται.
και εμεις με συνοδεια 30 αστυνομικων το...
ιδιο θα λεγαμε.
H κυβερνηση δεν τρομοκρατειται
Αλλα ξερουμε οτι τρομοκρατει τον πολιτη.
Και έναν αγράμματο γέροντα να ρωτήσεις, θα σου πει ό,τι κυβέρνηση που τα μέλη της μαζεύουν στην μάπα τους γιαούρτια και νεράντζια έχει χάσει κάτι σπουδαιότερο από την δεδηλωμένη της βουλής.
Έχει χάσει την δεδηλωμένη και το σεβασμό του Ελληνικού λαού.

nikos mountakis είπε...

λαμογια ,προδοτες,δεξιοι και πρασινοι ρουφιανοι
ελατε στην λερο στις 25 Μαρτιου και θα τα πουμε απο κοντα ,οπως λενε τα λαμογια face to face

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ