Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Συμμετοχή του Δημάρχου Λέρου κ Μ. Κόλια στο Μέτωπο Δημάρχων Επαρχίας Καλύμνου



Μέτωπο Δημάρχων Επαρχίας Καλύμνου



Στη φωτογραφία διακρίνεται ο κ Μ. Κόλιας ανάμεσα σε όλους τους
δημάρχους που ανήκαν στην πρώην Επαρχεία Καλύμνου

Συνάντηση πραγματοποίησαν στο Αγαθονήσι οι δήμαρχοι της Επαρχίας Καλύμνου και αποφάσισαν τη χάραξη κοινής γραμμής στην αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα νησιά.

Στην συνάντηση ήσαν παρόντες δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και υπηρεσιακοί παράγοντες των δήμων Καλύμνου, Λέρου, Πάτμου, Λειψών, Αστυπάλαιας και Αγαθονησίου.

Το κύριο θέμα που τέθηκε ήταν το ακτοπλοϊκό και αποφασίστηκε η από κοινού αντιμετώπισή του, δημιουργώντας ουσιαστικά κοινό μέτωπο προς την κεντρική εξουσία για αποτελεσματικότερο πλαίσιο διεκδίκησης.
Επίσης τέθηκαν και θέματα παιδείας για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, όπου ο Προϊστάμενος της Β΄θμιας εκπαίδευσης Καλύμνου Γιώργος Θανάτσης ανακοίνωσε πρόταση του δημάρχου Καλυμνίων Δημ. Διακομιχάλη για τη δωρεά ένταξη σε ειδικό πρόγραμμα που εκπονεί ο δήμος, όλων των μαθητών των μικρών νησιών.

Για τη συνάντηση αυτή, που επελέγη για συμβολικούς λόγους το Αγαθονήσι, προηγήθηκε πρωτοβουλία του κ. Διακομιχάλη και επαφές με τους συναδέλφους του δημάρχους των νησιών της Επαρχίας Καλύμνου.

Όλοι τους δήλωσαν στην τηλεόραση ΚΟΣΜΟΣ  ικανοποιημένοι από την πρωτοβουλία αυτή και εκτιμούν ότι με τον τρόπο αυτό η κυβέρνηση θα λάβει πολύ πιο σοβαρά τα από κοινού αιτήματα τους, απ΄ ότι όταν αυτά τίθενται χωριστά και μεμονωμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ