Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΏΝ ΈΝΩΣΗΣ ΥΠΑΛΛΉΛΩΝ ΚΘΛ

ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΏΝ ΈΝΩΣΗΣ ΥΠΑΛΛΉΛΩΝ ΚΘΛ 
Λίγο πρίν κλείσουν οι κάλπες έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων του ΚΘΛ

      Στις 17:30 έκλεισαν οι κάλπες που είχαν στηθεί από το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΚΘΛ στο Λακκί για την εκλογή νέου ΔΣ της Ένωσης Υπαλλήλων ΚΘΛ, και εκπροσώπων για την Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.
       Στην καταμέτρηση που ακολούθησε για την ανάδειξη νέου ΔΣ τα ανεπίσημα αποτελέσματα είναι:
       
     ΨΉΦΙΣΑΝ                             598            
  ΕΛΑΒΑΝ
  "ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ" 397     
  "ΕΝΌΤΗΤΑ"                           181
  
  ΑΚΥΡΑ - ΛΕΥΚΑ                        20
     
Στιγμιότυπο από την αίθουσα κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας 
      Με τους πρώτους υπολογισμούς προκύπτει ότι για πολύ λίγους ψήφους η σύνθεση του νέου ΔΣ θα είναι 6 σύμβουλοι του συνδυασμού "ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΩΝ" και 3 σύμβουλοι του συνδυασμού"ΕΝΌΤΗΤΑ"


       Η καταμέτρηση των ψήφων για το νέο ΔΣ συνεχίζεται ενώ όπως έγινε γνωστό για την Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν η καταμέτρηση των ψήφων θα γίνει αύριο.
Η εφορευτική επιτροπή των εκλογών. Με μαύρη σκίαση το πρόσωπο μέλους της επιτροπής που δεν ήθελε να εμφανιστεί σε φωτογραφία για ανάρτηση από το blog antilogoi.
 Μάκης Αρμενιάκος


2 σχόλια:

Αρτέμιος ο Λέριος είπε...

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΡΙΖΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ.ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ,ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΥ ΜΙΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ .
ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ,ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΥΣ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ.

Κουτίβας Παναγιώτης είπε...

Συγχαρητήρια στον κύριο Μάκη Αρμενιάκο για την στάση του σχετικά με την δημοσίευση της παραπάνω φωτογραφίας. Ημουν παρών στην λήψη αυτής της foto και χαίρομαι που σεβάστηκε την επιθυμία του συγκεκριμένου μέλους να μην δημοσιοποιηθεί το πρόσωπο του. Ετσι πρέπει να λειτουργούν αυτοί που υποτίθετε θέλουν να ενημερώνουν τον κόσμο και να λέγονται δημοσιογράφοι. Καλή συνέχεια στο blogs σας.

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ