Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

“Καθαριζουν” και με δικαστικη βουλα πλεον


        Άλλοι ρίχνουν πυραύλους για την προστασία του καταπιεζόμενου λαού (Λιβύη) και άλλοι κατηγορούν το αγνό γιαούρτι που συμβάλει στην εκτόνωση του καταπιεσμένου από την πείνα λαού της χώρας μας!
       Κύριε πρωθυπουργέ μπορεί στα Οικονομικά λόγω ΝΔ να μην κάνατε ότι είχατε υποσχεθεί όμως στον τομέα της κάθαρσης και τις ατιμωρησίας κάνατε πραγματικά θαύματα!
       Τέτοια κάθαρση δεν την έχουμε ξαναζήσει. Φτουυυυύ σας να μην σας ματιάσω.
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:olympia.gr


“Καθαριζουν” και με δικαστικη βουλα πλεον


Γραφει ο Παπους
Περασε απαρατηρητη μια σημαντικοτατη αποκαλυψη που εκανε στην "Καθημερινη" ο κυριος Νικος Ξυδακης.
Λοιπον, ο εσμος των κοπριτων "εξαγνιζεται" τωρα και με δικαστικη βουλα.
Οχι, μην παει ο νους σας στους δικαστικους. Αυτοι καλουνται, ακομη μια φορα, να αποδωσουν παλευκους τους κοπριτες στην κοινωνια. Με μια τρυπουλα που ανοιξαν σ΄εναν προηγουμενο νομο, φυσικα , οπως παντοτε, με μια τοση δα προσθηκουλα, ενα εδαφιο που λενε, σε μια παραγραφο αρθρου υφισταμενου νομου! Και ουτε γατα, ουτε ζημια, που λενε.
Αλλα, ερχεται ο κυριος Ξυδακης και τους ξεγυμνωνει, πιο καλυτερα θα ελεγα, τους ξεμπροστιαζει.
Ιδου, λοιπον, το νεο "κατορθωμά" τους, οπως το περιγραφει γλαφυρα ο κυριος Ξυδακης: Με το αρθρο 10 του νομου3932/2011 (φρεσκο πραγμα, δηλαδη) προστιθεται ενα μικρουλι εδαφιο στο αρθρο 10 παρ. 3του νομου 3212/2003 το οποιο λεει ακριβως τα εξης:
"Ομως το δικαστικο συμβουλιο ή το δικαστηριο, εκτιμωντας ε λ ε υ θ ε ρ α (η υπογραμμιση δικη μου) ολες τις περιπτωσεις μπορει να κρινει τις πραξεις αυτες ατιμωρητες".
Οι πραξεις αυτες ειναι η μη υποβολη δηλωσης ποθεν εσχες ή η υποβολη ανακριβους δηλωσης.
Ο νομος 3212/2003 αφορα την υποβολη δηλωσεων ποθεν εσχες. Και το αρθρο 10 παρ. 3 προεβλεπε διοικητικο (προστιμο 10.000 ευρω) και ποινικο ελεγχο. Που τωρα πανε περιπατο, αποδεικνυοντας περιτρανα οτι οι πομπωδεις διακηρυξεις περι καθαρσεως σε τοσο βαθος που το μαχαιρι θα φτασει στο κοκκαλο (της μπριζολας που ντερλικωνουν οι κοπριτες, οταν πολλοι συμπολιτες μας ψαχνουν στα σκουπιδια των λα’ι’κων να βρουν κατι φαγωσιμο!) ειναι μπαγιατικος αερας, σαν τον αερα που εκπεμπουν και οι διαβοητες πλεον Εξεταστικες Επιτροπες που χωνουν πιο βαθεια τις υποθεσεις των σκανδαλων για να μην μπορει να βγει το παραμικρο στην επιφανεια.
Το αρθρο του κυριου Ξυδακη με τιτλο "Ατιμωρητη η ανακριβεια στο ποθεν εσχες" μπορειτε να το βρητε εδω:http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_29/03/2011_437244
Αλλα δεν ηταν αυτο το μοναδικο που επισημανα χθες:
- O κυριος Τσιπρας, μιλωντας νομιζω στην Τριπολη (της Πελοποννησου και οχι της Λιβυης) ζητησε να αποφανθει ο λαος για το Μνημονιο και ολα τα συναφη, οχι με εκλογες αλλα με δημοψηφισμα. Προσωπικα ειμαι μαζι του. Ταυτοχρονα, ομως, αξιωνω απο τον κυριο Τσιπρα (και ολους τους υπολοιπους "προστατες" του λαου) να ζητησουν και δημοψηφισμα για να αποφανθει ο λαος αν θελει τους λαθρομεταναστες στην Ελλαδα – ζηταω πολλα κυριε Τσιπρα και λοιποι/ες?
- Απο μια συλληψη προκυπτει οτι η ΕΛ.ΑΣ χρησιμοποιει πλεον και τις θρησκευτικες πεποιθησεις για να προσδιορισει την ιδιοτητα καποιου που εχει νταραβερια με τον νομο. Ετσι, λοιπον εγραφη οτι συνεληφθη ενα ατομο "μουσουλμανικης καταγωγης". Δεν ειμαι φυσικα σε θεση να γνωριζω αν προκειται για λαθος καποιου ανεπαρκους οργανου, ή εντολη ωστε να μην αναφερεται η εθνικοτητα των ευγενεστατων "μουσαφιραιων" μας (Πακιστανος, Ιρακινος, Παλαιστινιος, Αφγανος κλπ). Ειναι συνεπως απολυτως αναγκαια μια σχετικη διευκρινιση απο το αρμοδιο υπουργειο (νομιζω λεγεται προστασιας του πολιτη, το οποιο ειδαμε πως προστατευει τον πολιτη στην Κερατεα, λογου χαρη). Επισης δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω αν οι αρμοδιοι δημοσιογραφοι ριχνουν καμμια ματια στις ανακοινωσεις των "αρχων" για να μην καταχωρουν προσδιορισμους τυπου "βουδιστικης, χριστιανικης, μουσουλμανικης κλπ. "καταγωγης".
- Αλλη μια διαπιστωση: Aν οχι στο κουκουέ, στο "Ριζοσπαστη" φαινεται οτι παρακολουθουν συστηματικα την Ολυμπια μας. Απο τοτε που επισημανα τις καθημερινες παρορμησεις του ΚΚΕ "ο λαος να κανει ετουτο ή εκεινο", "ο λαος να ορθωσει το αναστημα του", "ο λαος να αγωνιστει εναντιον" της κυβερνησης, της ΝΔ, του ΛΑΟΣ" , της πλουτοκρατιας, της Ευρωπα’ι’κης Ενωσης, του ΝΑΤΟ, των ιμπεριαλιστων κλπ., "ο λαος να ματαιωσει τα σχεδια για τον διαμελισμο της Λιβυης", "ο λαος να παλαιψει για τη λα’ι’κη εξουσια" κλπ. οι παρορμησεις σταματησαν. Τυχαιο? Ειδαν οτι ειχαν γινει περιγελως και τα μαζεψαν? Ιδωμεν.
- Και η τελευταια διαπιστωση: Δεν περιλαμβανουν πλεον (οι του κουκουέ) τοσο εμφανως και τους Συριζαιους στους "εχθρους". Μαγειρευεται κατι? Υπηρξε καποια συμφωνια μεταξυ των δυο κομματων της "αριστερας"? Ο καιρος θα δειξει, οπως ο καιρος φερνει τα λαχανα και τα παραπουλια…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΨΩΡΟΚΩΣΤΙΑΝΑ, ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΨΩΦΗΜΙΑ; ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΕ ΠΑΠΑΡΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΜΩΧΑΜΕΤΗ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΟΥΣΤ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ