Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Απαγορεύεται η συλλογή νερού της βροχής

       Μπορεί να είναι αυτονόητο αλλά κάπου κάπου πρέπει να γράφεται και να ακούγεται!
       Φυσικά ο Θυμός  η αντιπάθεια και ο Αντιαμερικανισμός που εκδηλώνεται σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της γης αφορά και στρέφεται μόνον στους κυβερνώντες και στους εξωθεσμικούς διεθνείς κύκλους που τους κατευθύνουν εν αγνοία του πολύπαθου αμερικανικού λαού, που μπορεί να μην έχει υποστεί τις συνέπειες βίας και πολέμου της στρατιωτικής του μηχανής αλλά πληρώνει το τίμημα και τις συνέπειες της δράσης του σε οικονομικό, τρομοκρατικό και απώλειας ανθρώπων (όσο και να κρύβονται από την δημοσιότητα).
       Ο καταδικασμένος αυτός λαός στο να είναι η έδρα του διεθνούς φασιστικού συνωμοτικού μηχανισμού της ελίτ, αποτελεί τον πρώτο αναίμακτα (πολεμικά) θύμα  εφαρμογής των σχεδίων και μέσα στους πρώτους σε θύματα τρομοκρατίας.
       Στο παρακάτω άρθρο αναφέρεται άλλο ένα κομμάτι που σιγά σιγά συνθέτουν το παζλ για το πού σχεδιάζουν να οδηγήσουν τα πράγματα δικαιώνοντας όσους διαμαρτύρονται για τις διαφαινόμενες εξελίξεις παγκοσμίως!
      Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα από το βιβλίο του TEXE MARRS "Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ" και μεταξύ άλλων αναφέρεται και στην επισιτιστική κρίση (με στοιχεία) που σύμφωνα με το συγγραφέα θα ακολουθήσει.
"Η δήθεν οικονομική κρίση που προωθήθηκε από το 2006 και μετά, δεν διαφέρει από αυτές που εντέχνως προωθήθηκαν πριν από τους δύο παγκόσμιους πολέμους του 20ου αιώνα.
Σκοπός της παγκόσμιας αυτής απάτης είναι να φέρει τους λαούς σε απόγνωση και να τους αναγκάσει να αναζητήσουν λύσεις πέρα και έξω από τις δημοκρατικές διαδικασίες, και να δεχθούν ένα παγκόσμιο σωτήρα, που με υποτιθέμενη φώτιση θα γίνει ο παγκόσμιος δικτάτορας.
Η πείνα και το χάος θα επικρατήσουν παντού και οι λαοί θα αναρωτιούνται τι πήγε στραβά.
Τότε θα εμφανιστεί εκείνος που θα υποσχεθεί την εκπλήρωση του ονείρου, αλλά θα βάλει τους λαούς να ζήσουν τον χειρότερο εφιάλτη από καταβολής κόσμου."
Σχετικό με αυτό το θέμα θα ακολουθήσει εντός της ημέρας νέα ανάρτηση.
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:ΑΣΥΜΠΙΕΣΤΟΣ




Απαγορεύεται η συλλογή νερού της βροχής




Ηεπέλαση της Νέας Τάξης Πραγμάτων έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες δεκαετίες στις ΗΠΑ. Κάθε μέρα που περνά οι νομοθεσίες και τα μέτρα που καθορίζει η κυβέρνηση των ΗΠΑ γίνονται όλο και πιο αυστηρά και αδυσώπητα.
Και ο πλέον καλοπροαίρετος βλέπει ότι οδηγούμαστε σε μια δικτατορία, τέτοια που δεν έχει ξαναβιώσει η ανθρωπότητα.
Έχουμε δημοσιεύσει στο παρελθόν πολλά άρθρα που να αφορούν τον έλεγχο της πληροφορίας.
Προσέξτε οτι αυτό το κορυφαίο θέμα που θα δείτε στο βίντεο δεν θα προβληθεί απο κανένα ελληνικό κανάλι.
 Όλοι οι ξεπουλημένοι δημοσιογράφοι και καναλάρχες θα πουν «αυτό δεν είναι είδηση». 

Εσείς τους πιστεύετε;
Και όμως χωρίς να το καταλάβουμε, αυτοί οι μεγάλο-δημοσιογράφοι μας αποκοιμίζουν όλους.Μας αποσπούν την προσοχή σε ασήμαντες ειδήσεις.
Αυτή η νομοθεσία, όπως λέει και το βίντεο, δηλαδή η απαγόρευση της αποθήκευσης του βρόχινου νερού, γίνεται για να προστατευτούν αυτοί που έχουν οικονομικά συμφέροντα από την πώληση του νερού.

Το ποιοί εξαγοράζουν τις πηγές νερού σε όλη τη Γη το ξέρετε.
Αυτοί προωθούν αυτές τις νομοθεσίες στις ΗΠΑ αρχικά και σε λίγο και στις υπόλοιπες χώρες. Δεν πρέπει να απομονώνουμε τα γεγονότα.
Οι ίδιοι άνθρωποι βρίσκονται πίσω απο την συνθήκη του Σέγκεν, πίσω απο ΔΝΤ, πίσω απο την αλλοίωση της ιστορίας μας, πίσω απο την προώθηση της χρήσης του φθορίου, πίσω απο ταμεταλλαγμένα, πίσω απο την επιβολή της χρήσης των νέων «δήθεν» οικολογικών λαμπτήρων φθορισμού, πίσω απο τον νόμο απαγόρευσης των μικρών ιδιωτικών κήπων και πίσω απο τουςγνωστούς αεροψεκασμούς(chemtrails).

Πρέπει ο κάθε πολίτης να συνειδητοποιήσει οτι ο μόνος τρόπος πληροφόρησης είναι το να μεταδώσει αυτές τις πληροφορίες απο στόμα σε στόμα σε όλους τους φίλους και γνωστούς.
Δείτε το βίντεο 2,3,4...10 φορές μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι όλα αυτά είναι πραγματικότητα και οτι θα τα υποστούμε και εμείς και τα εγγόνια μας.
Πρέπει όλοι μαζί να αγωνιστούμε για την διάδοση αυτών των πληροφοριών.

Πηγή   schizas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ