Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Τίρανα Σχέδιο Ομαλότητας αλά Greece !



    Είναι λυπηρό να χάνονται ανθρώπινες ζωές !  Όποια και αν είναι η αιτία είναι λυπηρό.
Η κυβέρνηση Μπερίσα ευθύνεται εξ ολοκλήρου για αυτά που συμβαίνουν.
       Πώς πας κύριε στη διαφθορά χωρίς νόμους ευθύνης υπουργών και βουλευτικής ασυλίας;
       Που πας χωρίς αντικειμενικά ΜΜΕ να εφαρμόσεις σχέδια που απαιτούν την ενημέρωση του πολίτη για να τα αποδεχθούν με ωριμότητα; Κοίτα λίγο κατά Ελλάδα μεριά! Ως γείτονας ζήτησες βοήθεια και τεχνογνωσία από MEGA;
      Υποσχέθηκες ευημερία και πράσινη ανάπτυξη πριν τους πάρεις και τα σώβρακα; και το πιο σημαντικό, τους είπες ότι όλα  αυτά γίνονται για την σωτηρία της πατρίδας ;
       Πόσο πολύ δύσκολη θα ήταν μια παράκαμψη στα εκατοντάδες ταξίδια του Έλληνα πρωθυπουργού, μια στάση στην Αλβανία για να σε ενημερώσει;
       Και ας πούμε σαν πρωθυπουργό της Ελλάδος δεν σου κάθετε καλά, σαν ηγέτη της σοσιαλιστικής Διεθνούς και στους 100 στοχαστές παγκοσμίως νομίζεις ότι δεν μπορεί να σε βοηθήσει για την εφαρμογή των σχεδίων σου; Αυτά είναι παιχνιδάκι για το μελλοντικό ΓΓ του ΟΗΕ.
      Ναί καλά ακούς γιατί ο Γιωργάκης μας με το ξεπούλημα της Ελλάδας άνοιξε το δρόμο της Αμερικής (ΔΝΤ-Τραπεζίτες)  για το οικονομικό έλεγχο (υποδούλωση) της Ευρώπης και την απομόνωση της κακιάς Γερμανίας και ως γνωστόν όταν παλεύουν οι ελέφαντες την πληρώνει το χορτάρι.
       Χορτάρι κατάντησε το λαό στην Ελλάδα ο Γιώργος μας με τόσο κουτόχορτο που μας ταΐζει, διότι οι Αλβανοί τελείως απροετοίμαστοι τους κάθισε το χόρτο στο στομάχι!
      Βέβαια έχεις ένα ελαφρυντικό, εσύ έχεις αντιπολίτευση που καλεί τον κόσμο σε εξέγερση για ένα σκάνδαλο! Τι θράσος.  Αλλά τι περιμένεις από πολιτικούς ηγέτες που δεν έχουν τελειώσει το Χάρβαρντ ! Οι δικοί μας στην αντιπολίτευση μέχρι και στην παραβίαση του Συντάγματος αντιδρούν με  σύνεση όπως επιβάλει το βαθιά δημοκρατικό πολιτικό  ήθος!
      Τέλος πάντων επειδή θλίβομαι; για τα όσα συμβαίνουν στην χώρα σου κ Μπερίσα για την έξοδο από αυτή την κατάσταση με βάση την Ελληνική εμπειρία σου συνιστώ;
       Την άμεση ψήφιση στη βουλή με την μορφή κατεπείγοντος πολυνομοσχεδίου, νόμο περί ευθύνης υπουργών και την άμεσο σχηματισμό εξεταστικής των πραγμάτων επιτροπή  για την  εξέταση του σκανδάλου.
        Επισήμανση: μέσα στον κακό χαμό στο πολυνομοσχέδιο μπορείς να περάσεις με νόμο ότι έχεις πρόχειρο για μεγαλύτερη κομπίνα από το υπό εξέταση σκάνδαλο!
       Την άμεση συνδρομή από ΔΟΛ  (έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο) σε δημοσιογράφους που θα αποσπαστούν στα Τίρανα για την κάλυψη και το σχολιασμό των ενεργειών σου για την κάθαρση και την επιπόλαια και εγκληματική στάση της αντιπολίτευσης που ευθύνεται  για τον άδικο χαμό των θυμάτων.
       Εξασφάλισε την βράβευση σου στο εξωτερικό από οποιοδήποτε σύλλογο, περιοδικό, ένωση η οτιδήποτε  άλλο βρεις και κάλεσε κάποιο "σημαντικό" στέλεχος της Ευρώπης ή της Αμερικής στην Αλβανία για να τονίσει την εμπιστοσύνη της διεθνούς κοινότητας στην κυβέρνηση σου και τον αναβαθμισμένο ρόλο της Αλβανίας στην περιοχή κτλ.
      Όχι απαραίτητο αλλά βοηθητικά κάλεσε και κάποιο σεΐχη για την εξαγγελία μεγάλων επενδύσεων!
       Κάνε τα αυτά Μπερίσα μου και να είσαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε μια χαρά, γιατί αν δεν πιάσουν τότε μαύρα φίδια θα με ζώσουν για το λαό μου και τούς συμπολίτες μου! 


Μάκης Αρμενιάκος
antilogoi.blogspot.com

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ