Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

1η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΡΟΥ : ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ !


       Σήμερα 10:30 συνεδρίασε για πρώτη φορά το Νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας για να εκλέξει Προεδρείο ΔΣ και την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου μας.
       Στήν συνεδρίαση που ήταν άπαντες παρόντες, το λόγο πήρε σαν προσωρινός Πρόεδρος του ΔΣ ο κ Ιωάννης Κωνσταντινίδης και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και καλή επιτυχία στο έργο τους και τόνισε την ανάγκη συναίνεσης για το καλό του τόπου.
       Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δήμαρχος κ Μ Κόλιας που ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και την ανάγκη για την καλή συνεργασία όλων για το κοινό καλό και πρόσθεσε την απόφαση του για την ανακαίνιση της αίθουσας συνεδριάσεων του ΔΣ ώστε να εξυπηρετεί τις νέες ανάγκες για την εύρυθμη λειτουργία του ΔΣ.
Αμέσως μετά τέθηκαν οι προτάσεις για την εκλογή του προέδρου, αντιπροέδρου και γραμματέα του ΔΣ, και σύμφωνα με το νέο πλαίσιο λειτουργίας που απαιτεί ο Καλλικράτης όπως ανακοίνωσε ο κ Κωνσταντινίδης, απαιτείται Ξεχωριστή μυστική ψηφοφορία για την κάθε θέση.
       Από την πλευρά της Συμπολίτευσης προτάθηκε για πρόεδρος ΔΣ η κ Θεοφανία Γιανουκά Κουμπάρου, για αντιπρόεδρο του ΔΣ προτάθηκε από την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης ο κ ΕΜ Μαραβέλιας και από την πλευρά της ελάσσονος αντιπολίτευσης για γραμματέας ΔΣ ο κ Α Νταλαρής.
       Στην ψηφοφορία που ακολούθησε επιβεβαιώθηκε το καλό συναινετικό κλίμα που όλοι φρόντισαν να επιδείξουν και τα αποτελέσματα ήταν:
       Στήν 1η ψηφοφορία για πρόεδρο ΔΣ η κ  Θεοφανία Γιανουκά Κουμπάρου με 20 ψήφους και 1 άκυρο.
       Στην 2η ψηφοφορία για αντιπρόεδρο ΔΣ ο κ Εμμανουήλ Μαραβέλιας με 18 ψήφους, 2 άκυρα και ένα λευκό.
       Στην 3η ψηφοφορία για γραμματέα ΔΣ ο κ Αντώνης Νταλαρής με 16 ψήφους, 1 άκυρο και 4 λευκά.
       Παρά τα λίγα σχόλια για τις μικρές απώλειες στις ψηφοφορίες που έγιναν στο παρασκήνιο το κλίμα παρέμεινε καλό, κάτι που σχολίασε με ικανοποίηση και ο Δήμαρχος κ Κόλιας έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων κατά την διάρκεια τις διαδικασίας.
       Η συνεδρίαση συνεχίζεται για την εκλογή της Οικονομικής Επιτροπής  και θα σας ενημερώσουμε για τα αποτελέσματα της με νέο άρθρο.
       Καλή αρχή λοιπόν έγινε μέσα σε ήρεμο και συναινετικό κλίμα και ευχόμαστε να συνεχίσουν έτσι για το καλό όλων μας.
Μάκης Αρμενιάκος
      

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή αρχή λοπόν στο Δημοτικό συμβούλιο της Λέρου .
Για το καλό όλων πρέπει να αλλάξει το χωρωταξικό πολεοδομικό σχέδιο που αδίκησε πολλούς Λεριούς και άλλους επιλεκτικά τους βοήθησε .
Ας σκεφτούμε να δημιουργήσουμε μικρά φράγματα για να μαζεύουμε το νερό και στην θέση του άστοχου έργου του φράγματος να δημιουργηθεί με μπαζώματα το μεγαλύτρο πάρκο αναψυχής για όλους αντί του<< κρανίου τόπος>> που είναι τώρα, με παιδική χαρά και φύτευση δέντρων για περίπατο ας μην ξεχνάμε ότι είναι η πρώτη εικόνα του ταξιδιώτη που έρχεται μέσω αεροδρόμιου.
Ουδέποτε θα μαζέψει νερό ας μην χαραμίσουμε άλλα λεφτά ,όπως στο άχρηστο έργο της μεταφοράς του δήθεν νερού απο το δήθεν φράγμα (Αν είναι ποτέ δυνατόν να γίνει φράγμα σε μέρος που 70% ολόγυρα δεν υπάρχουν χείμαροι και βουνά)

Ας προσέξουμε γιατί η οριζόμενη βιοτεχνική ζώνη της Καμάρας βρίσκεται πάνω απο την περιοχή με τις κύριες γεωτρήσεις πόσιμου νερού της Λέρου που κινδυνεύει αν δεν έχει ήδη μολυνθεί απο τούς ρύπους των συνεργείων κτλ

ΔΗΜΟΤΗΣ είπε...

ΜΑΚΗ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΒΡΑΒΕΥΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ...ΓΙΑΤΙ?

Μάκης Αρμενιάκος είπε...

Χαίρομαι όταν υπάρχουν σχόλια!
απαντήσεις:

ΔΗΜΟΤΗΣ είπε...
ΜΑΚΗ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΒΡΑΒΕΥΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ...ΓΙΑΤΙ?
Γράψε μου φορέα (μάλλον Δήμος από ότι αντιλαμβάνομαι)και πότε γινόντουσαν και θα το ψάξω να απαντήσω ίσως με κάποιο ανάρτηση.
Άν έχεις τη λίστα επιτυχόντων στείλε την με e-mail να την αναρτήσω.

11 Ιανουαρίου 2011 6:49 μ.μ
Ανώνυμος είπε...
Φίλε είναι τεράστιο το θέμα και έλαβα γνώση προεκλογικά και όπως καταλαβαίνεις λόγω εκλογών πέρασε σε αδράνεια!!!
Πάντως το θέμα υπήρχε στο πρόγραμμα της Χρυσούλα Συφουνιού και πρέπει να ξέρεις ότι απαιτούνται 3-4 χρόνια για αναθεώρηση του πολεοδομικού σχεδιασμού και χρήσεων γης κτλ
Επίσης ήταν πολύ νωρίς να ερωτηθεί ο Νέος Δήμαρχος στην συνέντευξη που μου έδωσε, αλλά σιγά σιγά όλα θα πάρουν το δρόμο τους.
Πάντως επειδή βλέπω ότι το θέμα τόχεις αν θέλεις κάνε ένα άρθρο και στείλε το με e-mail να το αναρτήσω είτε επώνυμα είτε όχι.

ΔΗΜΟΤΗΣ είπε...

ΜΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΕΝΩ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΒΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝΟΥΝ ΒΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΠΛΟΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΒΡΩΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΡΥΜΩΝΑ ΣΤΟ ΞΗΡΟΚΑΜΠΟ ΣΤΑ ΑΛΙΝΤΑ ΣΤΑ ΤΕΜΕΝΙΑ
ΑΣΥΔΟΣΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΟΤΙ ΞΥΛΟ Η ΣΙΔΕΡΟ ΒΡΕΙ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΕΙ ΣΤΑ ΑΛΙΝΤΑ ΣΕ ΠΡΑΛΙΑ 4 ΜΕΤΡΩΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΠΟ ΙΟΥΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΑΝΕΓΚΙΚΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ.
ΕΔΩ ΕΠΡΕΠΕ Κ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΧΡΗΣΕΙΣ ΓΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΑΛΟ ΟΧΙ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΄ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΕΡΓΑ .
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΡΘΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΗ ΛΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΧΝΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ,
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΚΑΦΩΝ ,ΜΕ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΧΟΙΝΙΑ ΚΑΙ ΚΤΛ
ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΠΛΑΤΗΝΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΖΗΛΕΥΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΑ ΑΛΙΝΤΑ ,ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΝΕΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ ΘΑΛΑΜΗΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΘΑΛΑΜΗΓΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΥΠΑΝΣΗ ΒΡΩΜΙΑ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΚΑΦΕΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΧΑΝΟΥΜΕ 50 ΑΤΟΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΣΟΥΗΔΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΘΑΕΜΕΝΑΝ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΜΑΡΙΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΟΥΜΕ ΟΛΑ
ΛΙΜΑΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΕΣ, ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΟΜΩΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΝΗΣΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΛΕΡΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ !

ΝΙΚΟΣ είπε...

ΜΑΚΗ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΑΜΕ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΤΗΝ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΙ ΜΕ ΓΡΑΝΙΤΗ,
ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΟΙΚΙΣΜΟ Η ΣΕ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ
ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΕΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΕΛΕΟΣ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟ

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ