Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Μας οδηγούν όπως και όπου θέλουν

       Λοιπόν με τον τρόπο που μας βομβαρδίζουν με πληροφορίες χωρίς να προλάβουμε να τις επεξεργαστούμε, έχει ως αποτέλεσμα να μας δημιουργούνται στιγμιαία οι εντυπώσεις που αυτοί θέλουν, αυτές να καταγράφονται και δημοκοπικά (ακόμα μια  βιομηχανία υποταγής)  και να μας οδηγούν όπως και όπου θέλουν.
       Διαβάζοντας αυτό που ακολουθεί από την ιστοσελίδα του έθνους μου ήρθαν στο μυαλό τα ρεπορτάζ για την ζημιά στον τουρισμό μας από το κλείσιμο της Ακρόπολης από τους εώς και 20 μήνες απλήρωτους υπαλλήλους του Υπ. Πολιτισμού.
       Τότε τα παρακάτω γραφόμενα κανείς δημοσιογράφος σε κανένα δελτίο παραπληροφόρησης δεν έκρινε σκόπιμο να αναφέρει!
Αλλά γιατί να μας κάνει εντύπωση, αφού για τη ζημιά στον τουρισμό μας από το κλείσιμο της Ακρόπολης το απέδωσαν εξολοκλήρου και αποκλειστικά στους απεργούς καταληψίες και καθόλου σε αυτούς που τους άφησαν 20 μήνες απλήρωτους ! Ούτε μισή κουβέντα ! λες και είναι το φυσιολογικό.   
            Χαρείτε παρακάτω μ' αυτά που θα διαβάσετε.
                                                      Μάκης Αρμενιάκος
        
          Σε μια πρόσφατη συ­­νέντευξη με αφορμή το τελευταίο εκδοθέν βιβλίο του, ο πολυτάλαντος και ένας από τους λίγους εναπομείναντες Ελληνες «σοφούς» κ. Νάνος Βαλαωρίτης δήλωσε: «Ο Πλάτων λέει ότι είμαστε παίγνια των θεών, αλλά μάλλον σήμερα είμαστε παίγνια των αγορών».
σήμερα είμαστε παίγνια των ΜΜΕ θα έλεγα εγώ

       Στο μεταξύ, το τι είδους παίγνια -πολιτιστικής αρπαχτής- παίζονται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου Κρήτης είναι δύσκολο να περιγραφεί. Ο χώρος με τα ευρήματα της Κνωσού και της Φαιστού παραμένει εδώ και πέντε χρόνια κλειστός γιατί γίνονται έργα.
      Ο τέως πρωθυπουργός του «σεμνά και ταπεινά» και υπουργός Πολιτισμού συνολικής παρουσίας εννέα ωρών στο υπουργείο, κατά συνέπεια, τι να πρωτοπρολάβει να πράξει.
Ο σημερινός αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που βρέθηκε για μερικούς μήνες στο συγκεκριμένο πόστο, επίσης ενήργησε εν τελεία υπνώσει. Ομως και η τωρινή κυβέρνηση διά των αρμοδίων της ποιες πρωτοβουλίες έχει πάρει ώστε να σταματήσει ο διεθνής τουριστικός διασυρμός;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ