Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΊΔΑ ΆΡΤΕΜΙΣ: συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την πετυχημένη εκδήλωση

       ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΊΔΑ ΆΡΤΕΜΙΣ: συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την  πετυχημένη εκδήλωση 
Ο κ Αντώνης Νταλλαρής πρόεδρος του
Συλλόγου Η ΑΡΤΕΜΗ σε στιγμιότυπο από
τη χθεσινή εκδήλωση
       Με μεγάλη επιτυχία έγινε εχθές στον Μπλεφούτι στο κέντρο Άρτεμις η χοροεσπερίδα του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Λέρου "Η ΆΡΤΕΜΗ", με τη συμμετοχή του κόσμου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του συλλόγου  και γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του παραλιακού κέντρου.
Χορευτικό τμήμα του συλλόγου 
      Ο πρόεδρος του συλλόγου κ Αντώνης Νταλλαρής ανάφερε την παρουσία του πρώην βουλευτή Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας κ Ιωάννη Βαληνάκη, της πρώην επάρχου κ Χρυσούλα Συφουνιού και του πρώην Δημάρχου Λέρου κ Μιχαήλ Κοντραφούρη, ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους για την παρουσία και τη στήριξη τους προς το Σύλλογο και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία και το έργο του συλλόγου, δίνοντας έμφαση στο γεγονός πως ο σύλλογος με την βοήθεια όλων των συνεργατών του παρουσιάζει συνεχώς καινούργια πράγματα και δραστηριότητες.
       Στη συνέχεια τα παιδιά του συλλόγου χωρισμένα σε ομάδες παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς ξεκινώντας  από τις μικρότερες ηλικίες και αφού ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα τους παρέδωσαν την σκυτάλη στον κόσμο όπου κατέκλυσε την πίστα.
Ο κ Ιωάννης Βαληνάκης με την σύζυγο του κ Χριστίνα και 
τον Βαγγέλη Μπαλαμπάνη του radio ARTEMIS
       Τον αποκριάτικο χαραχτήρα της εκδήλωσης έδωσαν  τα παιδιά του συλλόγου ντυμένα  καμουτζέλες με την εισβολή τους στην αίθουσα και τους χορούς που ακολούθησαν στην πίστα προκαλώντας την έκπληξη και τον ενθουσιασμό ιδιαίτερα των μικρών παιδιών που βρίσκονταν στην χθεσινή εκδήλωση.
       Η βραδιά συνεχίστηκε με την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς από τον κ Νταλλαρή και ακολούθησε με τραγούδια και χορούς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
       Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο δήμαρχος Λέρου κ Μιχάλης Κόλιας.
       Κλείνοντας να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την  πετυχημένη εκδήλωση και να ευχηθώ σε όλους Καλή Σαρακοστή και του Χρόνου.
       Από την γραμματέα του συλλόγου κ Αναστασία Φασόλη πήραμε και αναρτούμε τα αποτελέσματα της κλήρωσης της  λαχειοφόρου αγοράς και την ευχαριστούμε.
  
               αριθμός Λαχνού                                                                    Δώρο
                    3941                                                                          Καταψύκτης
                    2612                                                                          Ποδήλατο
                    2616                                                                          Laptop
                    3617                                                                          Σετ ελαστικών Αυτοκινήτου
                      253                                                                          Ρολόι adidas
                    2867                                                                         Γεννήτρια
                    2885                                                                         Σετ Βαλίτσες
                    1051                                                                          Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή


Μάκης Αρμενιάκος  

Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου που γέμισε την αίθουσα του παραλιακού κέντρου στον Μπλεφούτι


    
  
       









5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΔΟΤΟΛΑΜΟΓΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΓΡΑ ΨΗΦΩΝ.ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΛΕΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ A.....I ΗΡΘΕ.Ο ΒΑΛΗΝΑΚΗΣ, ΤΟ Α....Ι ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΛΟΥΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΑΤΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΩ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ,ΤΑ Μ.....Α ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ
Η ΚΥΡΙΑ ΒΑΛΥΡΑΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧE ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

MAKH OTAN KATHGOROYME TOYS PASOKOYS TA ANΕΒΑΖΕΙΣ,ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΛΗΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΝΔΟΥΛΑ

Μάκης Αρμενιακος είπε...

Ανώνυμος είπε...
MAKH OTAN KATHGOROYME TOYS PASOKOYS TA ANΕΒΑΖΕΙΣ..
Αγαπητέ φίλε ασφαλώς για να κρατάς την ανωνυμία σου θα έχεις τους λόγους σου και καλά κάνεις όμως εγώ επώνυμα τους τελευταίους μήνες αφιερώνω πολλές ώρες κάθε μέρα για να στήσω αυτό το blog και σας ευχαριστώ που το τιμάται με το να το επισκέπτεστε όμως επώνυμα από εδώ έχω κατηγορήσει τόσο και κυρίως το ΠΑΣΟΚ όσο και τη ΝΔ αλλά χωρίς βρισιές και αισχρολογίες γιατί το απαιτεί ο σεβασμός σε όλους τους αναγνώστες.
Την ώρα αυτή ετοιμάζω τη αν΄ανάρτηση με θέμα την επίσκεψη του κ Βαληνάκη στη Λέρο με τον οποίο διατηρώ φιλικές σχέσεις και δεν το κρύβω.
Αυτό δεν σημαίνει ότι εφόσον ενημερώνομαι δεν θα καλύπτω και όποιον άλλον βουλευτή η πολιτικό παράγοντα επισκεφτεί το νησί μας για όσους θέλουν να ενημερωθούν κρατώντας τις απόψεις τους που δεν έχω σκοπό να επηρεάσω.
Οι άσχημες λέξεις στα σχόλια σας είναι μονόδρομος για μένα για τη μη ανάρτηση τους όχι για αυτά που πιστεύετε αλλά για τον τρόπο που τα διατυπώνετε
Με εκτίμηση Μάκης Αρμενιάκος

maria iovinska είπε...

ΒΑΛΗΝΑΚΗΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΑΛΗΡΑΚΗΣ ΦΙΛΕ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΝΩΝΥΜΩΣ

nikos mountakis είπε...

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της "πηγής" των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

1. Φράσεις όπως f**ck you, suck my d**ck, take head etc επιτρέπονται μόνο αν απευθύνονται σε λαμόγια της πολιτικής και το lifestyle
2. Ta agglika epitreponte mono gia xioumoristikous logous i, otan imetha vevei oti to istologiο diavazi h Mrs Diamantopoulou h o von Droutsas

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ