Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Σκόπια: «Η χώρα διαθέτει 150 Μασόνους»

       Δεν υπάρχει κεντρικό αλλά και σε περιφερειακό επίπεδο κέντρο αποφάσεων χωρίς από δαύτους (μασόνους) οπουδήποτε στον κόσμο!
       Οι 150, εκτός από πολιτικοί (που μαντέψτε ποιον τις εντολές εκτελούν) και επιχειρηματίες και ΜΜΕ που αποτελούν τα υψηλά κλιμάκια, στελεχώνουν στρατό, δημόσια διοίκηση, εκκλησία και όπου αλλού μπορεί να χωθούν, εξασφαλίζοντας, πληροφόρηση και άσκηση καθηκόντων στα πόστα τους βάση διαταγών.
      Απίστευτο ε; Συνωμοσιολογίες! Τελικά είμαι πολύ ηλίθιος!
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:anti-ntp
Σκόπια: «Η χώρα διαθέτει 150 Μασόνους»
Πολιτικοί, επιχειρηματίες, επιστήμονες, απαρτίζουν τα περίπου 150 μέλη της Μεγάλης Τεκτονικής Στοάς των Σκοπίων.


Η Μασονία λειτουργεί νόμιμα ως Ένωση Πολιτών από το 2005. Ο μυστικισμός είναι το κύριο χαρακτηριστικό του μασονισμού, λέει ο επιχειρηματίας Ζίφκο Γκρούεφσκι.

Σήμερα ανακοινώθηκε το πρώτο βιβλίο του...

οποίου ο συγγραφέας, Ζίφκο Γκρούεφσκι, είναι Μασόνος. Είναι μια προσωπική άποψη περί του Μασονικού μωσαϊκού. Αν και πολλοί περιμένουν ότι θα τύχουν δημόσιας προβολής ως μέρος των «Αδελφών», εντούτοις ο Γκρούεφσκι είναι ακόμη μόνος.

Ισχυρίζεται ότι η σκοπιανή κοινωνία εξακολουθεί να περιβάλλει τη Μασονία ως μια απόκρυφη οργάνωση, πολλά μέλη της δεν επιθυμούν να περιγράψουν αυτή τη Στοά στο κοινό.

«Δεν είμαι γενναίος. Έχω, απλά, θάρρος. Πιστεύω σε αυτό που κάνω. Έχω καθήκον να περιγράψω μέσα από το βιβλίο μου τις προκαταλήψεις που υπάρχουν στα Σκόπια. Η Μασονία είναι μια εταιρεία ελεύθερων ανθρώπων. Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να ομιλούμε εξ ονόματός τους. Μπορούν οι ίδιοι να αποφασίσουν για την προβολή τους, δήλωσε ο Γκρούεφσκι.

Μεταξύ των μελών του τεκτονισμού δεν υπάρχουν γυναίκες από τα Σκόπια. Η γενική αντίληψη για το μασονικό κίνημα είναι ότι στρέφεται προς τις πολιτικές επιρροές, εντούτοις ο Γκρούεφσκι λέει ότι ποτέ ο οργανισμός αυτός δεν παρεμβαίνει στην πολιτική.

--
Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ