Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Ο πρώην Δήμαρχος Λέρου κ. Γιάννης Αντιάρτης ορίστηκε εκ νέου αναπληρωτής Διοικητής του Κ.Θ. − Κ.Υ. ΛΕΡΟΥ

        Το leros.com.gr έβγαλε το λαβράκι (το πρώτο site με την καλύτερη πληροφόρηση στα τοπικά) και φυσικά δεν το αφήνω να παράσει έτσι
       Ράβε ξήλωνε δουλειά να μη σου λείπει!
       Όποιος νομίζει ότι αυτό έχει καμιά σχέση με τις εκλογές σήμερα αλλά και πολύ περισσότερο με τις Εθνικές εκλογές κάνει μεγάλο λάθος!
       Είναι μέσα στα πλαίσιο του εξορθολογισμού και της αναδιάρθρωσης του συστήματος υγείας και γενικότερα του ευρύτερου τομέα του Δημοσίου, και εντάσσονται στις νέες ανάγκες που προκύπτουν από την εφαρμογή του μνημονίου και τις παπαρολογίες του Πάγκαλου που αφορά την διαφάνεια, την αξιοκρατία και την πάταξη της διαφθοράς, προάγγελος της αλλαγής σελίδας και της ειλικρίνειας του Βενιζέλου.
       Γιατί δεν τους παίρνουμε με τις πέτρες ακόμα;
Μάκης Αρμενιάκος    

πηγή:leros.com.gr

Ο πρώην Δήμαρχος Λέρου κ. Γιάννης Αντιάρτης ορίστηκε εκ νέου αναπληρωτής Διοικητής του Κ.Θ. − Κ.Υ. ΛΕΡΟΥ

Όπως όλα δείχνουν το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης παίζει τις... κουμπάρες όσον αφορά το Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου! Τα νεότερα αφορούν τον -εκ νέου- ορισμό του κ. Γιάννη Αντιάρτη στη θέση του αναπληρωτή Διοικητή του Κ.Θ. − Κ.Υ. ΛΕΡΟΥ, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που είχαμε αναρτήσει στις 6 Μαρτίου.

Να θυμίσουμε στους αναγνώστες μας ότι ο πρώην Δήμαρχος της Λέρου κ. Αντιάρτης διετέλεσε αναπληρωτής Διοικητής του Κ.Θ. − Κ.Υ. ΛΕΡΟΥ για περίπου ενάμιση χρόνο (2010 - 2011), οπότε και παύθηκε των καθηκόντων του (λόγω κατάργησης της συγκεκριμένης θέσης), με απόφαση του Υπουργείου Υγείας... Πιο συγκεκριμένα το σχετικό ΦΕΚ αναφέρει τα εξής:
"Με την Υ10β/Γ.Π. οικ. 222115/6−3−2012 απόφαση του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η οποία

 εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 77, παρ. 5 και του άρθρου 80, παρ. 1 του Ν. 3528/07 και του άρθρου 7, παρ. 7 του Ν. 3329/05, διορίζεται ο ΑΝΤΙΑΡΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Νικολάου, με Α.Δ.Τ. AB 179145, πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολης Ιταλίας, Πολιτικός Μηχανικός, ως Αναπληρωτής Διοικητής του Κ.Θ. − Κ.Υ. ΛΕΡΟΥ, αρμοδιότητας της 2ης Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, με διετή θητεία, σε αντίστοιχη οργανική θέση της κατηγορίας Ε.Θ του Ν. 3528/07, με βαθμό 2ο". 

(Αριθμ. βεβ. ΥΔΕ Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης 1632/6−3−2012).

Πηγή: leros.com.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ