Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Κονωνικο Καταστημα Λερου

       Η παρακάτω ανάρτηση ξεκίνησε από ένα χθεσινό σχόλιο που αποφάσισα, λόγω περιεχομένου, να το ψάξω, ακολουθώντας το σύνδεσμο που είχε.
        Τόσο ωραίες πρωτοβουλίες έχουν την αμέριστη συμπαράσταση μας και αξίζουν την καλύτερη δυνατή προβολή.
       Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα στο facebook κάνοντας κλικ στην επικεφαλίδα παρακάτω που έχει και το σχετικό σύνδεσμο (λινκ)
Μάκης Αρμενιάκος 


Κονωνικο Καταστημα Λερου



 Η ανάγκη των καιρών και η συνεργασία όλων μας, γέννησαν μια ιδέα που με πολλή προσπάθεια θα γίνει σημείο αναφοράς της αλληλεγγύης, της ευαισθησίας και της Ανθρωπιάς των συνδημοτών μας. Τοπικές αρχές, Κοινωνικοί φορείς, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, επιχειρήσεις και ευαίσθητοι δημότες συναντιόμαστε, συζητάμε, προβληματιζόμαστε και δημιουργικά δρούμε, γιατί μαζί «χτίζουμε το Κοινωνικό Κατάστημα του Δήμου μας»


Η οικονομική κρίση βαθαίνει κάθε μέρα. Συνάνθρωποί μας, κάθε ηλικίας, χρειάζονται σίτιση. Πρέπει να απλώσουμε το δίκτυο αλληλεγγύης. Το περίσσευμά μας, για το διπλανό μας. 



Πώς μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε; 

Κάθε φορά που κάνουμε τις αγορές μας από τα συγκεκριμένα super market, αφήνουμε την προσφορά μας σε τρόφιμα στις ειδικά διαμορφωμένες γωνιές του «Όλοι Μαζί, Μπορούμε». Σε κάθε αγορά μας από το super market θυμόμαστε το συνάνθρωπό μας που δοκιμάζεται. 

Είναι καλό να επιλέγουμε τρόφιμα που έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και δε χρειάζονται ψυγείο. Κάθε μέρα , θα περνούν από τα συνεργαζόμενα super market και θα παραλαμβάνουν τα τρόφιμα, τα οποία εσείς αφήσατε στις γωνιές του «Όλοι Μαζί, Μπορούμε». Με αυτή μας την πράξη, όχι μόνο συντηρούμε τα συσσίτια της Εκκλησίας, αλλά βοηθάμε ώστε να σιτίζονται όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι. 

Αρχίζουμε από τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2012,η Ιερά Μητρόπολη Λέρου Καλύμνου  Αστυπάλαιας μαζί με την υποστήριξη των τοπικών του Δήμου των Super Market και της τοπικής κοινωνίας

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τις παρακάτω λίστες για να δείτε ποιο super market σας εξυπηρετεί. Επίσης, μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο facebook για να ενημερώνεστε συνεχώς για την εξέλιξη της δράσης στη διεύθυνση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ