Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Β.Σόϊμπλε "ξεβρακώνει" ΝΔ, ΠΑΣΟΚ & ΛΑΟΣ για το ευρώ

       Δεν σας έφτανε η Μέρκελ; Πάρτε και μια επιβεβαίωση από τον Σόιμπλε!!!!
       Όμως διαφωνώ ριζικά από όσους μιλούν για μπλόφα. Ήταν συνειδητή εξαπάτηση του Ελληνικού λαού, από τους έξω και μέσα πολιτικούς (τσιράκια των τοκογλύφων) που χειρίστηκαν την υπόθεση, για την λεηλασία του εθνικού μας πλούτου, και την δημιουργία του μοντέλου που σταδιακά θα εφαρμοστεί, για την μετάλλαξη της Ευρώπης, σε αυτό που επιθυμούν οι αγορές - τοκογλύφοι - τραπεζίτες.
       Πάντως είναι εντυπωσιακό η Μέρκελ και ο Σόιμπλε να επιβεβαιώνουν τον Καμμένο και τον Τσίπρα (και εμάς! χαχα) και όχι τους Σωτήρες μας Συνεργάτες τους, που έστησαν τη δουλειά!!!!
       Όσο πιο γρήγορα τους πετάξουμε ΕΞΩ (μνημόνια ΔΝΤ), και εκμεταλλευθούμε επιτέλους τα πλεονεκτήματα που απορρέουν από την ένταξη μας στην ΕΕ και το Ευρώ, (τα μειονεκτήματα τους μας έφεραν εδώ!), τόσο πιο γρήγορα, όχι μόνο θα ανακάμψουμε, αλλά στην κυριολεξία θα απογειωθούμε!
       Μόνη απαραίτητη προϋπόθεση είναι, αντί να τους ψηφίσουμε (τους Σωτήρες), να τους δικάσουμε για τα διαρκή εγκλήματα κατά του λαού και της χώρας.
ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ !
Μάκης Αρμενιάκος    
           
πηγή:defencenet.gr
Β.Σόϊμπλε "ξεβρακώνει" ΝΔ, ΠΑΣΟΚ & ΛΑΟΣ για το ευρώ

Mας δούλευε κανονικά ο Β.Σόϊμπλε όταν μας απειλούσε με έξοδο από το ευρώ και σήμερα ομολογεί ότι"Ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα ήταν καταστροφή για την Ευρώπη" μία μέρα μετά την ίδια ομολογία της Α.Μέρκελ στο BBC.


Καλά, αυτά που δήθεν έλεγε στον Ε.Βενιζέλο ότι "Πρέπει να συζητήσουμε αν θέλετε να μείνετε ή να φύγετε από το ευρώ" ή οι προειδοποιήσεις ότι "Πρέπει να τηρήσει η Ελλάδα τις υποχρεώσεις της στο Μνημόνιο για να μείνει στο ευρώ", τι έγιναν;
 
Απλά παραδέχεται, λίγες εβδομάδες μετά την υπογραφή του επαίσχυντου Μνημονίου, ότι η Ελλάδα θα σωζώταν έτσι ή αλλιώς και οτιδήποτε άλλο θα αποτελούσε οικονομική καταστροφή για την ευρωζώνη!
 
Αφήνοντας εκτεθειμένη το σύνολο της μνημονιακής ελληνικής πολιτικής ηγεσίας, όπως το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ, αλλά και το ΛΑΟΣ που στήριξαν μέχρι τέλους αυτή την πολιτική.
 
Ιδού λοιπόν τι είπε ο Β. Σόιμπλε στο Βερολίνο μιλώντας χθες τρο βράδυ σε εκδήλωση: "Αν αφήναμε την Ελλάδα να βγει από το ευρώ θα οδηγούσε άμεσα σε μια τεράστια κρίση στον χρηματοοικονομικό τομέα. Εάν η Ελλάδα αποφάσιζε να αποχωρήσει για να επιβιώσει λόγω της νομισματικής ασφυξίας, δεν θα μπορούσε να την αποτρέψει κανείς από αυτό, κανείς όμως δεν μπορεί να προβλέψει τις τυχόν συνέπειες".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μου λέτε πως γίνεται να παραδέχονται οι τροικανοι και οι του ΔΝΤ πως μας έπαιξαν παιχνίδια με το θέμα της χρεωκοπίας και της αποπομπής μας από την ΕΕ, και να μην το παραδέχονται οι δικοίμας ξεφτίλες; Πιστεύουν ότι μπορούν να μας ξεγελούν ακόμα;ΤΌΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΠΤΕΣ ΕΙΝΑΙ;

Ανώνυμος είπε...

Φταίνε οι "ιδεώδεις υποτακτικοί" που "πλαισιώνουν" καθε σημαίας μεγάλου κόμματος "ιστούς"Δυστυχώς ο λαός δεν κατάλαβε οτι οι ανθέλληνες και οι αντίχριστοι'εχουν πιάσει όλα τα πόστα.

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ