Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

«Φοβούνται μην καούν. Φοβούνται τον Καμμένο!»


«Φοβούνται μην καούν. Φοβούνται τον Καμμένο!»

Του Χρήστου Καραχάλιου
Η μεγαλύτερη επιτυχία, μέχρι στιγμής, του Πάνου Καμμένου και των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» δεν είναι τα ανεβασμένα νούμερα στις δημοσκοπήσεις.
Είναι οτι κατάφερε να πυροδοτήσει ένα ολόκληρο μηχανισμό άμυνας στη Ν.Δ και το ΛΑΟΣ, με καθημερινές επιθέσεις εις βάρος του, πράγμα που σημαίνει ότι πλέον αντιμετωπίζεται σαν ξεκάθαρη «απειλή» των κομμάτων της Δεξιάς…


Η συνεχής αύξηση των δημοσκοπικών ποσοστών του νεοσύστατου κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του Πάνου Καμμένου και η προτίμηση του από τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ, κρατούν στραμμένο επάνω του το ενδιαφέρον των 2 κομμάτων, που πλέον σε καθημερινό πρόγραμμα εξαπολύουν βολές και ύβρεις.
Ανήσυχη η «Πολυκατοικία»
Ο Αντώνης Σαμαράς, φανερά εκνευρισμένος και βλέποντας σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις το κόμμα του Πάνου Καμμένου να του στερεί την αυτοδυναμία, εξαπέλυσε επίθεση, μιλώντας υποτιμητικά για «κομματίδια» που θέλουν να στερήσουν την αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία, ενώ με την ίδια βάση & γραμμή πλεύσης κινήθηκαν και αρκετά στελέχη της Ν.Δ. επαναλαμβάνοντας τους χαρακτηρισμούς Σαμαρά. Είναι φανερό, πως η προσέλκυση αντμνημονιακών ψηφοφόρων από όλους τους χώρους και το ανοδικό ποσοστό των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» προκαλεί αναστάτωση στο επιτελείο της Λεωφόρου Συγγρού που επέλεξε τον πόλεμο ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο, για την αποδυνάμωση του κόμματος του Πάνου Καμμένου μέχρι τις εκλογές.
Το «ανάχωμα» του «αναχώματος»…
Τις ίδιες ανησυχίες με τον Αντώνη Σαμαρά μοιράζεται και ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος χαρακτήρισε τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» αντι-μνημονιακό ανάχωμα της Νέας Δημοκρατίας και «παράρτημα» του Αντώνη Σαμαρά. Επικαλούμενος μάλιστα τις δηλώσεις του κ. Χρήστου Ζώη στον Real FM, για την πιθανότητα να υπάρξει συνεργασία με τη Ν.Δ. την επομένη των εκλογών, σχολίασε ειρωνικά «θα το έβρισκα πάρα πολύ έξυπνο».
Πόλεμος και στο Facebook…
Το ίδιο «πολεμικό» κλίμα δε θα μπορούσε να μη μεταφερθεί και στις γνωστές σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι στο Facebook, δημιουργήθηκε η ομάδα » Είναι λίγοι, Είναι επικίνδυνοι, Κοροιδεύουν τους Έλληνες» που προσπαθεί να προκαλέσει φθορά, προσωπικά στον Πάνο Καμμένο και τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», χωρίς όμως καμιά επιτυχία μέχρι στιγμής, αφού οι fun δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα 100 και κάτι άτομα.
Εκεί που είσαι ήμουνα…
Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Το αξιοσημείωτο των όσων συμβαίνουν στα κόμματα της ευρύτερης δεξιάς, είναι πως όλοι οι αρχηγοί, έχουν στο «βιογραφικό» τους μια αντίστοιχη κίνηση ανεξαρτητοποίησης όπως αυτή του Πάνου Καμμένου. Με την «Πολιτική Άνοιξη» διαφοροποιήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς, με το ΛΑΟΣ ο Γιώργος Καρατζαφέρης…
Κινήσεις Καμμένου
Την ίδια στιγμή, ο Πάνος Καμμένος προσπαθεί να μην αφήνει αναπάντητη καμιά πολιτική δήλωση που τον αγγίζει, ενώ ετοιμάζει με γοργούς ρυθμούς το ψηφοδέλτιο του, με υποψήφιους από όλους τους χώρους. Οι μέχρι στιγμής αιτήσεις υποστηρικτών των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο, είναι περίπου 200 και από εκεί θα γίνει η κυρίως επιλογή για την τελική λίστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ