Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Τον Απατεώνα Βενιζέλο ψηφίζουν Απατεωνίσκοι και Ηλίθιοι.



       Δεν φοβάμαι, βλέπω πέρα από τη μύτη μου και δεν μασάω τα λόγια μου.
       Με φορολογία που σκοπίμως τα εκκαθαριστικά θα έρθουν μετά τις εκλογές και θα επιβαρύνουν από 1 εως και 3 μισθούς, με ήδη 11,2 δις νέα μέτρα που θα ξεκινήσουν από τον Ιούνιο, ενώ άρχισαν από τώρα να σχεδιάζουν και νέα, νέα μέτρα, για να καλυφθούν οι διαφαινόμενες αστοχίες ενός ανέφικτου προγράμματος με άπιαστους στόχους.
       Με δύο εκθέσεις (ΔΝΤ – ΕΕ) που θέτουν σαφέστατο στόχο τα επίπεδα μισθών και βιοτικού επιπέδου  της Ελλάδας να φθάσουν σε τριτοκοσμικά επίπεδα (άμεση σύγκριση με Βουλγαρία, Ρουμανία κτλ) και με 


υποθηκευμένο το Σύνολο της Κρατικής Περιουσίας και με διαρκώς αναλυτικό αναπροσαρμοζόμενο δεσμευτικό πρόγραμμα, με εποπτευόμενη εφαρμογή.
       Με βάση λοιπόν τα παραπάνω (και όχι μόνο) καταλήγω αβίαστα στο συμπέρασμα ότι:
 Ο Βενιζέλος είναι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ (εξαπατά ψευδόμενος το λαό) και οι ψηφοφόροι που πάνε σήμερα να συμμετάσχουν στο βασικό προπαγανδιστικό εργαλείο των Εθνικών εκλογών  του ΠΑΣΟΚ, στο συντριπτικό ποσοστό τους είναι όσοι δεσμεύονται (γλύφουν το μέλι) και Ηλίθιοι!
Στην συντριπτική τους πλειοψηφία
Τον Απατεώνα Βενιζέλο ψηφίζουν Απατεωνίσκοι και Ηλίθιοι. 

Μάκης Αρμενιάκος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς και πάλι θα κυβερνηθούμε από απατεώνες γιατί υπάρχουν πολλοί ηλίθιοι που τους ψηφίζουν. Σιχάθηκα να ακούω πως δεν πάει άλλο και μετά να βλέπω να πηγαίνουν 240.000 βλάκες να ψηφίζουν Βενιζέλο λες και θα αλλάξει κάτι. Και από την άλλη ο Σαμαράς να λέει τις παπαριές του. Βρε ξύλο που τους χρειάζεται.

Ανώνυμος είπε...

ΧΆΡΗΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ Η ΜΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ -ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΙΜΗ ΣΚΕΨΗ- ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ. ΕΓΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ Η ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ.

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ