Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Πριν πας στην κάλπη... θυμήσου!!!

        Από λίγο πριν τις εκλογές έως και σήμερα, με διάφορα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα των δυόμισι χρόνων που μας φάνηκαν αιώνας!
        Εκτός της άχαρης και σιχαμερής  πλέον δήλωσης "λεφτά υπάρχουν"! της πρώτης σκηνής, υπάρχουν  σχεδόν όλα όσα θα πρέπει να θυμόμαστε για να ψηφίσουμε. 
        Στην αυθαίρετη από εμένα διαίρεση του video σε 4 ενότητες (Παπανδρέου - Σαμαράς - Βενιζέλος), η τέταρτη είναι η πιο δραματικά ουσιαστική, και αποτυπώνει τις οδυνηρές συνέπειες των 3τριών πρώτων, στην κοινωνία.
        Έχουμε υποχρέωση να απαλλαγούμε από τους κομματικούς μας συναισθηματισμούς που εγκλωβίζουν την ευθυκρισία μας, και πολύ περισσότερο, γνωρίζοντας τι μας περιμένει μετά τις εκλογές αν δεν ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ τίποτα, να αναλάβουμε την ευθύνη μας απέναντι στην ίδια την κοινωνία που αργοπεθαίνει, καταρρίπτοντας τους μονόδρομους, τους εκβιασμούς και τις απειλές, και να δώσουμε ξανά την προοπτική, της ΖΩΗΣ και τιης ΕΛΠΙΔΑΣ.
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:anti-ntp
Πριν πας στην κάλπη... θυμήσου!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τόσο καιρό μας τιμωρούν αυτοί με τα μέτρα που παίρνουν δήθεν για το καλό μας. Τώρα είναι η σειρά μας να τους τιμωρήσουμε. Μην αφήσουμε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη. Σ αυτές τις εκλογές ας πάρουν αυτό που τους αξίζει. ΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ .

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ