Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Δημοσκόπηση: Πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ

       Κομμάτι 2ο του παζλ! Φυσικά δεν έχουμε λόγο να μην πιστέψουμε το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή την δημοσκόπηση, αλλού είναι το θέμα! Αυτή τη φορά το θέμα είναι η ειλικρίνεια!
       Θυμάστε το 28+ της ΝΔ και το περίπου 20 του ΠΑΣΟΚ; Οι δημοσκόποι του μνημονίου (κανόνας με ελάχιστες εξαιρέσεις) δεν ψαλιδίζουν το ΣΥΡΙΖΑ, που μονοπώλησε σχεδόν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού χρόνου και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων μετεκλογικά.
       Αξίζει να σημειώσουμε την πολύ ουσιαστική μετατόπιση από την μονομερή καταγγελία του μνημονίου και των δανειακών συμβάσεων, στην επαναδιαπραγμάτευση! από τον Αλέξη Τσίπρα, που περνά επικοινωνιακά ως η μόνη ρεαλιστική πρόταση σχεδόν του συνόλου μνημονιακών και αντιμνημονιακών κομμάτων, εξαιρουμένου του Π. Καμμένου και των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΓΗΝΩΝ.
       Βέβαια αυτή η θέση δεν έχει επισήμως υιοθετηθεί, αλλά ούτε διαψευσθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.
       Μαζεύουμε τα κομμάτια του παζλ ένα ένα και βλέπουμε!
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:olympia.gr
Δημοσκόπηση: Πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Marc για τον ALPHA, στην εκτίμηση ψήφου σε περίπτωση επαναληπτικών εκλογών, πρώτο κόμμα αναδεικνύεται ο ΣΥΡΙΖΑ με 27,7%, έντεκα μονάδες παραπάνω από το ποσοστό που συγκέντρωσε στις εκλογές της 6ης Μαίου…
Αύξηση εμφανίζει, στην εκτίμηση ψήφου, και η ΝΔ με ποσοστό 20,3%, ενώ το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει πτώση μισής μονάδας, συγκεντρώνοντας μόλις 12,6%.
Στην εκτίμηση ψήφου σε περίπτωση επαναληπτικών εκλογών, ελαφρώς μειωμένα είναι τα ποσοστά των Ανεξάρτητων 

Ελλήνων. Ενώ, χαμηλότερα ποσοστά σε σχέση με τα ποσοστά που συγκέντρωσαν στις εκλογές έχουν το ΚΚΕ, η Χρυσή Αυγή, αλλά και η Δημοκρατική Αριστερά.Το ίδιο ισχύει για το ΛΑ.Ο.Σ., τους Οικολόγους Πράσινους και τη Δημοκρατική Συμμαχία.


enikos.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλό το δούλεμα , αλλά να μην σε παίρνουνε χαμπάρι. Σε λίγο θα αποκαλυφθεί και ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ και πολλοί σίγουρα θα απογοητευτούν και θα δυσανασχετίσουν με την τροπή που παίρνουν τα πράγματα. Βλέπεις δεν είναι και το καλύτερο να τους δίνεις την ψήφο σου και αυτοί να την χρησιμοποιούν για να κάνουν τα παιχνίδια τους εις βάρος σου τελικά.

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ