Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Στην Ελλάδα του μνημονίου και του ευρώ ΌΛΑ είναι δυνατά!!!

Το παρακάτω κείμενο είναι αντιγραφή από το faceBook γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού του νησιού μας, και οι πληροφορίες είναι αξιόπιστες και διασταυρωμένες.


AN ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.
ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΛΕΡΟΥ ΜΕΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΦΟΥ Η ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΥ.ΑΛΛΟ ΚΟΥΦΟ.... ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΥΡΩ (250) ΔΕΝ 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΑ. ΤΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΘΡΟΜΒΙΝΗΣ (ΕΤΣΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ- ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΗΚΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΙΜΟΚΑΘΕΡΟΜΕΝΟΥΣ). ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ. ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ?!!!!!!!!!!!!
       
       Ακόμα πληροφορίες αναφέρουν ότι η προμήθεια για τα αντιδραστήρια, κολλάει μεταξύ παραγόντων του τμήματος προμηθειών για διαφωνία στον διαγωνισμό προμήθειας, κάτι που προκάλεσε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, την παρέμβαση του προέδρου του ΔΣ για να βρεθεί λύση!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να παρακαλάμε να μην πάθουμε τίποτα εμείς και τα παιδιά μας ,γιατί τότε μόνο θα γίνουμε θέμα στα κανάλια και τότε μόνο θα ευαισθητοποιηθούν -λέμε τώρα και κανένα ανέκδοτο- οι κυβερνώντες. Αν και εγώ πιστεύω πως γι αυτούς είμαστε αναλώσιμοι. Δυστυχώς....

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ