Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ




ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ – ΡΟΔΟΣ 07/06/2012
 Καταδικάζουμε απερίφραστα και σε κάθε τόνο το σημερινό γεγονός, ωμής βίας και ωμού βιασμού των αρχών της δημοκρατίας και της ελευθερίας του λόγου και της διακίνησης ιδεών, της βιαιοπραγίας του εκπροσώπου τύπου της Χρυσής Αυγής ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ κατά των εκπροσώπων του ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ.
Εχθές κατηγορηθήκαμε από τον εκπρόσωπό  της ΝΟΔΕ ΝΔ ότι αρνηθήκαμε να συμμετάσχουμε σε πάνελ με την συμμετοχή μόνο των εκπροσώπων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ της Ν.Δ. και του κινήματος μας. Στην χθεσινή μας ανακοίνωση αναφέραμε. <<Σεβόμαστε την κρίση του ελληνικού λαού να εκλέξει ως εκπρόσωπο του κάθε πολιτικό σχηματισμό . Από εκεί και πέρα όμως σεβόμενοι  τις αρχές και τις αξίες που διέπουν το δικό μας κίνημα αρχές και αξίες για τις οποίες και ψηφιστήκαμε από τον ελληνικό λαό δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σε μια συζήτηση με ακραίους χώρους χωρίς την παρουσία και την συμμετοχή και των υπολοίπων κοινοβουλευτικών κομμάτων. Εξάλλου το χάσμα των πιστεύω και των αξιών μας είναι αρκετά μεγάλο σε σχέση με τα πιστεύω της Χρυσής Αυγής>>.
 Δεν πέρασαν 24 ώρες από την χθεσινή μας ανακοίνωση και επιβεβαιωθήκαμε πλήρως. Επαναλαμβάνουμε ότι το κίνημά μας δεν υποτάσσεται να προδώσει αρχές και αξίες που την 

διέπουν προκειμένου να κερδίσει πολιτικές εντυπώσεις και ψήφους. Ο πολιτικός διάλογος είναι αποδεκτός μόνο όμως όταν όλοι οι συμμετέχοντες αποδέχονται τις αρχές της δημοκρατίας και της ελεύθερης διακίνησης ιδεών.
Εμμένουμε στην χθεσινή μας θέση ότι συνομιλητές με ακραίους χώρους  δεν μπορούμε να γίνουμε. Όσοι θέλουν να συνομιλούν μαζί τους είναι ελεύθεροι να το κάνουν.
                                          Σας παραθέτουμε την
ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

«Είμαστε όλοι μας απέναντι σε αυτούς τους νεοναζιστές, οι οποίοι αποκαλύφθηκαν πλέον και στις τηλεοπτικές κάμερες. Όμως έχουν την ευθύνη κι εκείνοι που νομιμοποίησαν τους ναζιστές, εκείνοι που υπουργοποίησαν τους ναζιστές με τα τσεκούρια για να στηρίξουν τα μνημόνια και το 4ο Γερμανικό Ράιχ, τους συγκυβερνήτες Βενιζέλο και Σαμαρά.

Η ελληνική κοινωνία στο σύνολό της αντιδρά και πρώτα απ’ όλα πρέπει να αντιδράσουν εκείνοι οι οποίοι  έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης για να μπουν στη Βουλή οι μπράβοι ναζιστές που υπηρετούν μόνο την αποσταθεροποίηση της χώρας και οδηγούν τη χώρα σε εμφύλια σύρραξη .

Εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  θα υπερασπίσουμε τη δημοκρατία και θα υπερασπίσουμε και τους Έλληνες πολίτες που δέχονται μια επίθεση από τους τραπεζίτες , τα όργανά τους και τους υπουργούς τους».


ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ