Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Δήλωση Μίκας Ιατρίδη για την κατάσταση που επικρατεί στο Κρατικό Θεραπευτήριο - Κέντρο Υγείας Λέρου


Η Βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο Κρατικό Θεραπευτήριο - Κέντρο Υγείας Λέρου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Κάθε μέρα που περνά, αποδεικνύεται ότι οι υποστηρικτές του Μνημονίου δεν λένε την αλήθεια στον ελληνικό λαό.
Το Μνημόνιο δεν φτιάχτηκε για να σωθεί η χώρα, φτιάχτηκε για να «σωθούν» οι τοκογλύφοι δανειστές και οι υποστηρικτές τους.
Αντί να καταβληθούν χρήματα για τις ανάγκες της Υγείας, οι «εθνοσωτήρες» φρόντισαν να πληρώσουν τοις μετρητοίς τους ασύδοτους κερδοσκόπους.

Δυο χρόνια τώρα, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ο λαλίστατος κ. Λοβέρδος σώζουν την Υγεία με το Μνημόνιο.
Και πράγματι πέτυχαν. Πέτυχαν με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Από τη μία να κινδυνεύουν να πεθάνουν οι ασθενείς και από την άλλη το κράτος να γλυτώνει τις συντάξεις τους και να τις δίνει στους πιστωτές του.
Για το ΚΘ-ΚΥ Λέρου είχα κάνει επανειλημμένες ερωτήσεις στον κ. Λοβέρδο και είχα προειδοποιήσει έγκαιρα για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει.
Τώρα, βλέπουμε και το έγγραφο-κόλαφο, για όσους εξακολουθούν και παραμυθιάζουν τους ακρίτες νησιώτες ότι το Μνημόνιο είναι η σωτηρία της χώρας. Ένα έγγραφο, που λέει ξεκάθαρα ότι το ΚΘ-ΚΥ Λέρου αδυνατεί να σιτίσει τους ασθενείς του.
Αποτελεί ντροπή για τον πολιτισμό μας και την αξιοπρέπεια μας.
Αποτελεί ύβρη απέναντι στους πολίτες οι υπεύθυνοι για την κατάσταση αυτή, οι μνημονιακότεροι του μνημονίου, να περιφέρουν με θράσος τα κορμιά τους στα προπαγανδιστικά μέσα ενημέρωσης.
Όμως, όλοι αυτοί είναι βέβαιο ότι θα πάρουν την απάντηση που τους πρέπει από τον ελληνικό λαό στις εκλογές του Ιουνίου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ