Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Λούκα Κατσέλη: Υπογράψαμε να μας τα πάρουν όλα!

       Δεν μου κάνει εντύπωση η μεταστροφή κυρία Κατσέλη μου, ίσα ίσα που την θεωρώ απολύτως φυσιολογική, σε άτομα που παροδικά τυφλώνονται για διάφορους λόγους (συνήθως φιλοδοξία, εξουσία) αλλά όχι για λεφτά.
       Αγύριστα κεφάλια είναι όσοι βαδίζουν με θεό το χρήμα και το ρατσισμό. Ναι, παιδί του Σατανά και ο ρατσισμός, όχι στη φυλή, το χρώμα η τη σεξουαλική συμπεριφορά, αλλά σε ανώτερους, όπως τους κάνουν να πιστεύουν ότι είναι αυτοί, και στους γκοιμ, τα ζώα που υπάρχουμε για να υποφέρουμε και να τους υπηρετούμε.
       Διασκεδάζουν αφάνταστα με τα ψέματα που λένε για να μας εξαπατούν. Πανηγυρίζουν με τη εξαθλίωση, τη φτώχεια και τον πόνο που προκαλούν, θεωρώντας τα απόδειξη της ανωτερότητας τους και της δύναμης να επιβάλουν τη θέληση τους.
       Όμως στην ουσία δεν κάνουν το δικό τους, αλλά υπακούν σε διαταγές και σχέδια από υψηλότερα στην ιεραρχία της τυφλής υπακοής, του μυστικισμού και του φόβου.
       Δεν φαίνεται πόσο υποφέρουν ο Βενιζέλος, ο ΓΑΠ, ο Σαμαράς, ο Καρτζαφέρης και ο Σόιμπλε για τα απαραίτητα σκληρά μέτρα;
       Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω κυρία Κατσέλη μου είναι (και με κάνει ύποπτο πολύ) η αφοσίωση και ο φανατισμός που υπερασπιζόσασταν όλοι το μεγάλο στοχαστή και τις επιλογές του, αφού μέχρι και πριν παραιτηθεί κιχ δεν βγάλατε, ενώ αμέσως μετά άρχισαν τα όργανα!, τυχαίο; δεν νομίζω!
Μάκης Αρμενιάκος    

πηγή:anti-ntp
Λούκα Κατσέλη: Υπογράψαμε να μας τα πάρουν όλα!
Λούκα Κατσέλη: Υπογράψαμε να μας τα πάρουν όλα!
anti-ntp.net: Mήπως είναι λίγο αργά Λούκα μου;
Σε συνέντευξή της στην Ιταλική εφημερίδα «Λα Ρεπούμπλικα» η Λ. Κατσέλη δήλωσε πως: «Εάν δεν τηρήσουμε τις δεσμεύσεις τα υπόλοιπα κράτη θα μπορούν να διεκδικήσουν μέρος της δημόσιας περιουσίας ή να πάρουν τα αποθέματα χρυσού της χώρας».



Η σκληρή αποκάλυψη της Λ. Κατσέλη για τα μέτρα και τους όρους που αναφέρει η δανειακή σύμβαση προκαλεί έντονες αντιδράσεις, από τα δύο κόμματα που στηρίζουν τη Βουλή.

Η πρώην υπουργός συνεχίζει στην Ιταλική εφημερίδα λέγοντας πως η Ελλάδα τώρα βρίσκεται δεμένη χειροπόδαρα. Είναι φυλακισμένη από τις χώρες που τη δανείζουν. Έχει χάσει την εθνική της κυριαρχία. Και όλα αυτά για μέτρα λιτότητας που δεν έχουν ούτε οικονομική ούτε πολιτική λογική.

Η κα Κατσέλη καταλήγει μεταξύ άλλων ότι τα νέα μέτρα που λαμβάνονται οδηγούν σε μεγαλύτερη ύφεση, αυξάνουν την κοινωνική ανισότητα και αποσυνθέτουν τον κοινωνικό ιστό.


tsantiri 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ