Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Η Άντζελα Ισμαήλου απαντά στις επιθέσεις που δέχθηκε για το πάρτυ της Πάτμου (video)

Η Άντζελα Ισμαήλου απαντά στις επιθέσεις που δέχθηκε για το πάρτυ της Πάτμου
Τη δική της εκδοχή καταθέτει η σκηνοθέτης Άντζελα Ισμαήλου, εκφράζοντας το παράπονό της για την επίθεση που δέχθηκε με τα όσα γράφτηκαν στον τύπο για το πολυσυζητημένο πάρτυ της στην Πάτμο.

Η κα Ισμαήλου μίλησε στην τηλεόραση ΚΟΣΜΟΣ και το Νίκο Μελιανό.

Δείτε τις δηλώσεις τη


ismailou antzela patmos from NewsKosmos.com on Vimeo.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

anzela ela stin lero na girisis tin tenia

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτική συνέντευξη. Καταρχήν συγχαρητήρια στον δημοσιογράφο. Θα ήθελα επίσης να δώσω συγχαρητήρια στην κυρία Άντζελα που είχε τη μεγηαλοσύνη να προσλάβει Αλβανούς και μη Αλβανούς και έτσι δίνει ένα παράδειγμα σε όλους μας. Επίσης θα προτείνω στην Αμερικάνικη Ακαδημία Κινημτογράφου να της δοθεί προκαταβολικά ένα Oscar. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα χρειαστεί να δουν την ταινία, η συνέντευξη αυτή είναι αρκετή. Προτίθεμαι να τη μεταφράσω δωρεάν. Όσο βέβαι μπορώ διότι τόσο ποιητική γλώσσα είναι σχεδόν αδύνατο να μεταφραστεί. Επίσης θα προτείνω να της δοθεί και Booker, Gramy. Ίσως θα πρέπει να της δοθεί και Νόμπελ Ειρήνης για το πανανθρώπινο μύνημα συμφιλίωσης που μας χαρίζει απλόχερα. Συγκινήθκα πραγματικά!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxaxa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η κυρία με το τόσο ελληνικό επίθετο, ΙΣΜΑΗΛου, που επικοινωνεί με ελληνικές λέξεις χωρίς να γνωρίζει ελληνικά, μιλά ασυνάρτητα και χρησιμοποιεί "υψηλά μέσα" μπορεί να κάνει την υπερπαραγωγή της.
Υπάρχουν τα περίφημα στούντιο του Δρομοκαϊτείου. Την περιμένουν.

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ με την τελευταία γνώμη.φανταστείτε τι θα της απαντούσε μια γκρέισ κέλλυ ,αν ζούσε.

Ανώνυμος είπε...

ατιμο πραγμα το κομπλεξ του ελληνα για να αγαπήσουμε και να παραδεχθούμε καποιον πρεπει να είναι φτωχος και κατώτερος από μας γιατι η κρεις κελλυ τι ητανε δεν καταλαβα αφου την πηρε ολο το χολυγουντ την πασαρανε στον πριγκιπα για τουριστικο αξιοθεατο

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά την βρήκα την Ισμαήλογλου.Και συγγνώμη ζήτησε ,αν προσέβαλε κάποιους,και το δικό της μήνυμα πέρασε,και ωραία τα είπε.Δεν το περίμενα,γιατί είχα διαβάσει γι'αυτήν τα χειρότερα,χωρίς ποτέ να ακούσω την ίδια.
Άσχετο,αλλά μοιάζει σαν δίδυμη σχεδόν αδερφή,της πιο,ειλικρινά,έξυπνης,κομμώτριας που είδα ποτέ-την Ελευθερία στο Π.Φάληρο.

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ