Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Η CIA λογοκρίνει βιβλίο πρώην πράκτορα του FBI για την 11η Σεπτεμβρίου

       Διαβάστε την ανάρτηση και θα καταλάβετε! Οι άνθρωποι είναι τρελοί! Συνωμοσιοόγοι! Σε λίγο θα μας πούνε ότι ρίξανε τους δίδυμους πύργους για να υποστεί σοκ η κοινή γνώμη για την τρομοκρατία, και να δεχθούν μέτρα περιορισμού των ατομικών τους δικαιωμάτων και τους πολέμους για την τρομοκρατία!
       Έτσι που το πάνε θα μας πουν ότι και οι δικτάτορες των εξεγερμένων ήταν φίλοι τους 30- 40 χρόνια και μέλη της σοσιαλιστικής διεθνούς, και οι εξεγέρσεις ήταν κατευθυνόμενες για άλλα συμφέροντα και σκοπούς!
       Μου θυμίζουν κάτι χαμένους στην Ελλάδα που ισχυρίζονται ότι ο κ Γεώργιος Παπανδρέου, άκουσον! είναι αβάπτιστος, τον λένε Τζέφρι, είναι Μασόνος και πράκτορας της Παγκοσμιοποίησης και εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα και όχι του Ελληνικού λαού.
      Και για να κλείσω μια και καλή με τις ευφάνταστες συνωμοσίες γραφικών και γελοίων ανθρωπάριων, που λένε, αν έχεις το Θεό σου! ο Σαμαράς δεν θέλει να κυβερνήσει και στηρίζει το ΠΑΣΟΚ γιατί έτσι επιβάλει το συμφέρον, των συμφερόντων (ω συμφέροντα!) που και οι 10 (οι πέντε μέσα από τη βουλή και άλλοι τόσοι απόξω!) εξυπηρετούν.
       Αίσχος!
Μάκης Αρμενιάκος


πηγή:defencenet.gr
Η CIA λογοκρίνει βιβλίο πρώην πράκτορα του FBI για την 11η Σεπτεμβρίου

Image
Η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ ζήτησε από εκδοτικό οίκο να προβεί σε εκτεταμένες περικοπές του περιεχομένου ενός βιβλίου που επικρίνει τα πεπραγμένα της πριν από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 και κατόπιν.
Το βιβλίο, μια αφήγηση των απομνημονευμάτων του Άλι Σούφαν, πρώην πράκτορα του FBI, τιτλοφορείται"The Black Banners: The Inside Story of 9/11 and the War Against Al-Qaeda" ("Τα Μαύρα Λάβαρα: Η Ιστορία της 11ης Σεπτεμβρίου από Μέσα και ο Πόλεμος Εναντίον της Αλ Κάιντα"). 

Σχεδιάζεται να εκδοθεί τον επόμενο μήνα και σταχυολογεί τις εμπειρίες του από πολλές σημαντικές έρευνες για υποθέσεις τρομοκρατίας.
Ο Σούφαν κατηγορεί τη CIA ότι επιμένει να γίνουν δεκάδες περικοπές και να απαλειφθούν αποσπάσματα του χειρογράφου του τα οποία θεωρεί ότι δεν υπάρχει καμιά ανάγκη να αφαιρεθούν για λόγους εθνικής ασφαλείας. Ο λόγος που η CIA ζητεί να απαλειφθούν τα αποσπάσματα είναι η προστασία της εικόνας της, δήλωσε στην εφημερίδα The New York Times.
Στο βιβλίο του, ο Σούφαν υποστηρίζει πως η CIA συνέβαλε καθοριστικά στο να χαθεί μια μεγάλη ευκαιρία να αποτραπεί η συνωμοσία για την διάπραξη των επιθέσεων του 2001, διότι δεν διαβίβασε πληροφορίες στο FBI σχετικά με δυο από τους αεροπειρατές της 11ης Σεπτεμβρίου που ζούσαν στο Σαν Ντιέγκο. Ακόμη, επικρίνει τις σκληρές τεχνικές ανάκρισης που χρησιμοποιήθηκαν σε υπόπτους ως τρομοκράτες, χαρακτηρίζοντάς τις αντιπαραγωγικές και ανώφελες.
Ο εκδοτικός οίκος WW Norton and Company ανακοίνωσε πως πρόκειται να εκδώσει το βιβλίο με τις τροποποιήσεις που αξιώνει η CIA.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ