Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Αποστάσεις από τη υποψηφιότητα του δημοσιογράφου και εκδότη Παντελή Μαραβέλια ο Σάββας Πεταλάς (video)

       Αντίθετα αποτελέσματα, κατά την ταπεινή μου άποψη, φέρνει η τακτική της συντήρησης στη δημοσιότητα, της δυσαρέσκειας για την υποψηφιότητα Π. Μαραβέλια, αφού περνάει επικοινωνιακά το όνομα, και όφελος παρά ζημία φέρνει στον υποψήφιο εκδότη.
       Ο ίδιος ο κ Μαραβέλιας, άριστος γνώστης του επικοινωνιακού "παιχνιδιού" δεν κάνει καμία προσπάθεια-παρέμβαση για να σταματήσει την διαμορφούμενη κατάσταση που τον ευνοεί.
       Μπορεί ο χρόνος των εκλογών να είναι άγνωστος, παρά τις εκτιμήσεις και τα προγνωστικά αλλά, η μάχη για τις υποψηφιότητες και πολύ περισσότερο στις εκλογές αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα!
       Ενδιαφέρουσα για την κοινή γνώμη θα ήταν και η άποψη του Γιάννη Βαγγέλη, που διεκδικεί μια θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, για τα όσα συμβαίνουν, χωρίς ωστόσο από την πλευρά του να έχει γίνει με κάποια δήλωση του δημόσια γνωστή.
Μάκης Αρμενιάκος 

 Αποστάσεις από τη υποψηφιότητα  του δημοσιογράφου και εκδότη Παντελή Μαραβέλαι, πήρε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου Σάββας Πεταλάς

Δυσαρέσκεια στη ΝΔ Δωδεκανήσου από την «εμφάνιση» της υποψηφιότητας Παντ. Μαραβέλια
Μετά την αντίδραση του προέδρου της ΝΟΔΕ Τάκη Μιχαήλου, έρχεται και η αντίδραση του εκπροσώπου τύπου στο νομό, Σ. Πεταλά.
 Ρόδος: Αποστάσεις από τη υποψηφιότητα  του δημοσιογράφου και εκδότη Παντελή Μαραβέλαι, πήρε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου Σάββας Πεταλάς, μιλώντας  στην τηλεόραση ΚΟΣΜΟΣ.

Ο κ. Πεταλάς ανέφερε ότι, "μόνο οι εν ενεργεία βουλευτές έχουν κατοχυρωμένη τη θέση τους στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, ενώ προβάδισμα έχουν και οι πολιτευτές που έφεραν ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Από εκεί και πέρα κανένας δεν μπορεί να προεξοφλήσει τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων του κόμματος και του προέδρου του Αντώνη Σαμαρά. Υπάρχουν αρμόδια όργανα γι αυτό, που θα αξιολογήσουν τις προτάσεις και θα καταθέσουν την εισήγησή τους στον κ. Σαμαρά" σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ στη Δωδεκάνησο και πρόσθεσε ότι βάσει του καταστατικού του κόμματος, οι υποψήφιοι βουλευτές θα ανακοινωθούν 20 μέρες πριν από τις εκλογές.

petalas gia marabelia from NewsKosmos.com on Vimeo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ