Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Ο ψεύτης Παπανδρέου και εμείς. (video)

πηγή:olympia.gr
Ο ψεύτης Παπανδρέου και εμείς.

Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626
www.pamet.grpametopo@gmail.com
Συνεχίζοντας την θλιβερή συνήθεια του, ο «Πρωθυπουργός» της χώρας ΓΑΠ, ξεκίνησε νέο κύκλο με ψέματα, πουλώντας αυτήν την φορά «όνειρα» σε δεκάδες χιλιάδες άνεργους – νέους κυρίως – μέσα από το άθλιο πρόγραμμα των Stage.


Επειδή δεν ξεχνάμε – και δεν πρέπει να ξεχνάμε – υπενθυμίζουμε στον ελληνικό Λαό τα τερατώδη ψέματά του, με τα οποία, υφάρπαξε την ψήφο του.
Παράλληλα, καλούμε τον ελληνικό Λαό να συνεχίσει τη συσπείρωσή του στις τάξεις του Πατριωτικού Μετώπου, του μοναδικού πολιτικού φορέα, του οποίου τα στελέχη του συμπεριλαμβανομένου και του αρχηγού του, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ, γιατί ο ένας και μοναδικός του στόχος είναι, η συσπείρωση όλων των πατριωτικών δυνάμεων του Γένους.
Γυρίζουμε την πλάτη στους «μεσσίες» και στα νοσηρά «μαγαζάκια-κόμματα» που ανοίγουν καθημερινά πουλώντας ελπίδες στον δυστυχή Λαό μας, χωρίς μάλιστα να κρύβουν την υστεροβουλία τους, συγκεντρώνουμε τις δυνάμεις μας για τον Σεπτέμβριο και τον σκληρό χειμώνα που έρχεται και προετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη σύγκρουση με το σάπιο και το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.
Το Πατριωτικό Μέτωπο, Κίνημα Ανοιχτό, Πατριωτικό, Παλλαϊκό και Δημοκρατικό, είχε και έχει ανοιχτές τις πόρτες του, σε όλους τους Έλληνες Πολίτες που αγαπούν αυτόν τον τόπο και τον Λαό του, χωρίς υστεροβουλίες, μεσσιανισμούς και αρχηγισμούς.
Ελάτε να προετοιμαστούμε για τη μεγάλη μάχη της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας, απέναντι στους νεοταξίτες, τους τοκογλύφους και τους εγχώριους «μάνατζερ» τους.
Ο καιρός γαρ εγγύς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ