Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Έγινε εχθές η εκδήλωση και η παρουσίαση του Λευκώματος για τα 20+2 Χρόνια ΖΩΗΣ και ΔΡΑΣΗΣ της Θεατρικής Ομάδας Λέρου. Ευχάριστη Έκπληξη η Βράβευση του Μίμη Καραντάνη.(video)

Έγινε εχθές η εκδήλωση και η παρουσίαση του Λευκώματος για τα 20+2 Χρόνια ΖΩΗΣ και ΔΡΑΣΗΣ της Θεατρικής Ομάδας Λέρου. Ευχάριστη Έκπληξη η Βράβευση του Μίμη Καραντάνη.


      Με αρκετό κόσμο και πολλές αναμνήσεις και συγκίνηση ήταν η εκδήλωση της Θεατρικής Ομάδας Λέρου σε μια βραδιά  αφιερωμένη στη δράση και το έργο της.


        Η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ Τζανουδάκη που άνοιξε την εκδήλωση, η κ Νινόν Δημητριάδη Καμπούρη, η Σκηνοθέτης της ΘΟΛ κ Βίλλη  Δεκούλη και ο υπεύθυνος της παιδικής σκηνής κ Λευτέρης Διαμαντάρας, με τους λόγους τους, μας γέμισαν εικόνες, αναμνήσεις και συναισθήματα, ξεκινώντας από την αρχή, το "ηρωικό" παρελθόν, φτάνοντας στο παρόν, αποτιμώντας ένα τεράστιο έργο που εγγυάται το μέλλον.

       Αντίστροφη ήταν μετά τις ομιλίες η χρονική σειρά της προβολής κομματιών από έργα που έπαιξε  η ΘΟΛ, ξεκινώντας από φετινή παράσταση ως την πρώτη και παλαιότερη.



       Ασφαλώς και δεν αποτελεί έκπληξη για το ταλέντο και την προσφορά του στο Θέατρο η Βράβευση του κ Μίμη Καραντάνη, ήταν όμως, γιατί δεν είχε ανακοινωθεί και έγινε στο τέλος κλείνοντας μια πετυχημένη εκδήλωση, μιας  ωραίας Θεατρικής Βραδιάς.


       Στο video που ακολουθεί θα δείτε το τελευταίο μέρος με τη βράβευση του κ Δημήτρη Καραντάνη, ενώ μόλις ετοιμαστούν σε άλλη ανάρτηση θα ακολουθήσουν video κλιπ από την αρχή της εκδήλωσης με τη σειρά.
Μάκη Αρμενιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ