Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Θελει και η Αυστρια Εγγυησεις Φινλανδιας !

       Επιτέλους ξεμπλοκαριστήκαμε! επρόκειτο για λάθος στον κώδικα της σελίδας! Όσο για την ανάρτηση ποθ ακολουθεί:
      Όποιος θέλει ας σχολιάσει! Ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτε να πω!!!
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:olympia.gr
Θελει και η Αυστρια Εγγυησεις Φινλανδιας !
Η ΦΩΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ – ΠΡΑΣΙΝΗ !
Από τον Πόρτα – Πόρτα
Εκπρόσωπος του αυστριακού υπουργείου Οικονομικών φέρεται μάλιστα να δήλωσε ότι η χώρα του σχεδιάζει να ζητήσει και αυτή ανάλογες εγγυήσεις, εάν οι χώρες της ευρωζώνης εγκρίνουν την συμφωνία Φινλανδίας – Ελλάδας.
Το μοντέλο εγγυήσεων πρέπει να είναι στην διάθεση όλων των χωρών της ευρωζώνης. Θα δούμε αν έτσι έχει το πράγμα“, δήλωσε ο Χάραλντ Βάιγκλαϊν σε τηλεφωνική συνέντευξη στην μεγαλύτερη εφημερίδα της Φινλανδίας, την Helsingin Sanomat, όπως μεταδίδει το Reuters.


Ο Βάιγκλαϊν είπε ότι η συμφωνία μεταξύ της Φινλανδίας και της Ελλάδας νωρίτερα αυτή την εβδομάδα δεν έχει λογική από τη στιγμή που στην ουσία άλλες χώρες θα χρειαστεί να πληρώσουν για τις εγγυήσεις. Πρόσθεσε μάλιστα ότι από ό,τι γνωρίζει η Αυστρία δεν είναι η μόνη χώρα της ευρωζώνης που έχει αυτές τις αντιρρήσεις.
“Από την στιγμή που η Ελλάδα δεν μπορεί να καταβάλει τις εγγυήσεις, θα πρέπει να βοηθήσει η ΕΕ. Στην ουσία οι φορολογούμενοι των άλλων κρατών-μελών. Δεν βλέπουμε πώς αυτό μπορεί να δικαιολογηθεί”, είπε, σύμφωνα με την εφημερίδα.
Η συμφωνία Φινλανδίας-Ελλάδας θα αποτελέσει το αντικείμενο των συζητήσεων στην ευρωζώνη την Πέμπτη και την Παρασκευή. Η Αυστρία εξετάζει μηχανισμό με τον οποίο κάποιες χώρες θα λάβουν περισσότερες εγγυήσεις σε σχέση με κάποιες άλλες.
“Κάποιες χώρες θα επωφεληθούν αρκετά από τις εγγυήσεις του ιδιωτικού τομέα. Ίσως μπορέσουμε να βρούμε ένα μοντέλο όπου οι χώρες αυτές θα λάβουν μικρότερες εγγυήσεις (από τον δημόσιο τομέα)”, είπε ο Βάιγκλαϊν.
ΕΘΝΟΣ
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΕΝΝΥ ΕΔΩΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ Ως ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ… ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ – ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ- ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !… ΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΙΑ, …. ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ??
ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ “ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ” ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ/FACILITIES. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ “ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ” ….ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ.
ΠΗΡΕ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΠ, ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΟΥΛΟΥΑΡ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΝΥΧΤΑ !
ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟ-ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ” ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΤΩΡΑ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟ.. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ – ΧΡΕΟΚΟΠΕΙΣΤΕ κ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ!!!!.. ΕΜΕΙΣ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΜΕΤΡΤΗΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΕ ΣΑΣ ΔΕΙΝΟΥΜΕ… ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΟΟΣΟ ΜΑΚΑΚΕΣ Κ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ….., ΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΓΩΝΙΑ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ”
ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ ??? ( ΤΟ ΜΠΕΝΝΥ !? )
ΕΑΝ ΗΜΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ Κ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑ ΤΑ! ΧΕΙΡΙΣΤΑ! ΠΛΕΟΝ.. ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΩ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!
ΠΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ