Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

«ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ» ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΝΔ. Εξετάζονται οι υποψηφιότητες του Παντελή Μαραβέλια και του Γιάννη Βαγγέλη

«ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ» ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΝΔ. Με τοπικό ενδιαφέρον εξετάζονται οι υποψηφιότητες του εκδότη Παντελή Μαραβέλια αλλά και του εφοριακού Γιάννη Βαγγέλη.



Πολλοί οι υποψήφιοι για μια θέση

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες στην τοπική ΝΔ για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου, με εντολή του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος έχει κατ επανάληψη ζητήσει τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.


Η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου, έχοντας ξεκινήσει από νωρίς την προετοιμασία βρίσκεται στο τελικό στάδιο κατάρτισης του ψηφοδελτίου και σύμφωνα με πληροφορίες οι υποψήφιοι της Ρόδου έχουν «κλειδώσει» με μία μόνο θέση να παραμένει κενή.

Την πολυπόθητη θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ φαίνεται πως έχουν εξασφαλίσει, πέρα από τη νυν βουλευτή του κόμματος Μίκα Ιατρίδη, ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά Γιάννης Παπάς, ο πολιτευτής του κόμματος Βασίλης Υψηλάντης και ο συντονιστής του προγράμματος της ΝΔ στο Νότιο Αιγαίου Μάνος Κόνσολας ενώ για την κενή θέση υπάρχουν πολλοί ακόμα ενδιαφερόμενοι.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τάκης Μιχαήλου βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τη «Συγγρού» προκειμένου να γίνει η τελική επιλογή του προσώπου που θα κλείσει τη λίστα των υποψηφίων της Ρόδου μεταξύ των οποίων ο Γιώργος Χατζημάρκος, ο Δημήτρης Κρητικός, ο Στράτος αρίκης, ο Στέφανος Δράκος αλλά και άλλα στελέχη του κόμματος που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να κατέλθουν ως υποψήφιοι βουλευτές.
Ο αριθμός των ενδιαφερομένων πάντως, ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς υπάρχει εκτίμηση στο κόμμα ότι η δύναμη της ΝΔ στα Δωδεκάνησα θα ενισχυθεί σημαντικά εκτιμώντας ότι θα εκλέξει «τουλάχιστον» τρεις βουλευτές όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά στελέχη της.
Πέραν από την εκρεμότητα της μιας θέσης για τη Ρόδο η ΝΟΔΕ έχει να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα του βορείου συγκροτήματος όπου μετά την αποχώρηση του Νίκου Πουλιού δημιουργήθηκαν νέα δεδομένα.
Στο «μικροσκόπιο» έχουν μπει οι υποψηφιότητες του προέδρου του δικηγορικού συλλόγου Παναγιώτη Αβρίθη, του γνωστού νομικού Κώστα Ασλάνη και του προέδρου του ιατρικού συλλόγου Γιώργου Τάλαρου. Παράλληλα εξετάζονται οι υποψηφιότητες του εκδότη Παντελή Μαραβέλια αλλά και του εφοριακού Γιάννη Βαγγέλη, ο οποίος ήταν υποψήφιος με την παράταξη του Χαράλαμπου Κόκκινου.
Ερωτηθείς από την «ΠΡΟΟΔΟ» ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, αρκέστηκε να δηλώσει ότι οι διαδικασίες «βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.
 Οι υποψήφιοι της Ρόδου έχουν σχεδόν κλείσει και άμεσα θα κλείσει και το βόρειο συγκρότημα» τονίζοντας παράλληλα ότι την τελευταία λέξη για τους
υποψηφίους θα έχει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. 
Ο κ. Μιχαήλου δήλωσε ικανοποιημένος από την μεγάλη προσέλευση ενδιαφερομένων, που όπως είπε είναι αξιόλογα στελέχη του κόμματος και καταξιωμένα στην τοπική κοινωνία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Aisxos

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ