Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Δήμαρχος στο γλέντι του Λέρικου Γάμου: Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην εκδήλωση. Του χρόνου θα γίνουν αληθινοί γάμοι με τη βοήθεια του Δήμου σε όσα ζευγάρια έχουν πραγματικά ανάγκη!!!(video)

Δήμαρχος στο γλέντι του Λέρικου Γάμου: Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην εκδήλωση. Του χρόνου θα γίνουν αληθινοί γάμοι με τη βοήθεια του Δήμου σε όσα ζευγάρια έχουν πραγματικά ανάγκη!!!
       Αν και όπως ο ίδιος δήλωσε ότι ήρθε με καθυστέρηση στο γλέντι εξ' αιτίας βεβαρημένου προγράμματος,  συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ Ιωάννη Κωνσταντινίδη, ο κ Κόλιας έκανε εντύπωση με την πραγματικά πρωτότυπη ιδέα που ανακοίνωσε για το γάμο με την την βοήθεια του Δήμου σε 2 ζευγάρια.


       Στο video που ακολουθεί από το γλέντι του Λέρικου Γάμου μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις του δημάρχου, που βρίσκονται περίπου 3:30 μετά την έναρξη.
       Συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΔΗΚΕΠΠΟΛ  κ Γεώργιο Βογιατζή, στην υπεύθυνη του Λαογραφικού τμήματος Δήμου Λέρου κ Μπέλλα Γιαννουκά και κυρίως στους υπαλλήλους του Δήμου που καλούνται να φέρουν εις πέρας ένα βαρύ πρόγραμμα εκδηλώσεων, που απαιτεί πολλές ώρες και επίπονη δουλειά σε μια περίοδο διακοπών και χαλάρωσης για τους περισσότερους.
       Και του χρόνου καλύτερα!
Μάκης Αρμενιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ