Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

"Φωτιές" στη ΝΔ για τη δημοσιοποίηση της υποψηφιότητας Μαραβέλια

"Φωτιές" στη ΝΔ για τη δημοσιοποίηση της υποψηφιότητας Μαραβέλια
       Τριγμούς προκάλεσε στην τοπική Νέα Δημοκρατία η δημοσιοποίηση της υποψηφιότητας στη Δωδεκάνησο του κ. Παντελή Μαραβέλια. 
       Το γεγονός προκάλεσε δυσαρέσκεια και σε στελέχη σε κεντρικό επίπεδο, που θεωρούν άκομψη την παρουσία και τον τρόπο εμφάνισης του κ. Μαραβέλια στη Δωδεκάνησο ως υποψήφιος, με το "πράσινο φως" από τον Αρχηγό του κόμματος, την στιγμή που για το ψηφοδέλτιο ακολουθούνται διαδικασίες με βάση τα όσα προβλέπει το καταστατικό του κόμματος.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το Verena, o πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου της ΝΔ Τάκης Μιχαήλου, αναφερόμενος στο θέμα, δήλωσε -μεταξύ άλλων- στην ΕΡΑ Ρόδου ότι, "ουδείς πλην της Βουλευτού Μίκας Ιατρίδη, έχει κατοχυρώσει θέση στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.  Υπάρχει επιτροπή σε κεντρικό επίπεδο που επεξεργάζεται τα ονόματα και τα οποία ανακοινώνονται συνολικά πριν από τις εκλογές. Τα όσα ακούγονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Θεωρώ απαράδεκτο να χρησιμοποιείται το όνομα του πρόεδρου Αντώνη Σαμαρά", τόνισε ο κ. Μιχαήλου και κατέληξε: "Εμείς ως ΝΟΔΕ θα είμαστε απέναντι σε τέτοια φαινόμενα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ