Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Έσωσε την τιμή της (νέας) δημοκρατίας η Διονυσία Αυγερινοπούλου στο θέμα των blogs…

       Ωραία η Διονυσία! (για την άποψη πeρί της ανωνυμίας των bloggs!)
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:olympia.gr
Έσωσε την τιμή της (νέας) δημοκρατίας η Διονυσία Αυγερινοπούλου στο θέμα των blogs…


Την εκκωφαντική σιωπή της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης για τον έλεγχο του διαδικτύου “έσπασε” η Διονυσία Αυγερινοπούλου. Σε σχετική ερώτηση που κατέθεσε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σχετικά με την κατάρτιση νόμου για τη λειτουργία ιστολογίωνδεν μασάει τα λόγια της:
“Η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, η ελευθερία της έκφρασης και του διαλόγου αποτελούν συστατικά στοιχεία για την Δημοκρατία. Η ιλιγγιώδης διάδοση του INTERNET και κάθε μορφής εφαρμογών στο διαδίκτυο με blogs, ιστοτόπους και ιστοσελίδες, αποτελεί κατάκτηση που αφορά στην ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, πληροφοριών αλλά και ειδήσεων, που ορισμένες φορές ιδιοτελώς, τα παραδοσιακά ΜΜΕ αρνούνται να δημοσιεύσουν.”



Αυτή η παράγραφος από μόνη της φανερώνει τις σκοπιμότητες της φίμωσης που επιδιώκει το καθεστώς. ΙΔΙΟΤΕΛΩΣ αρνούνται να δημοσιεύσουν λέει η Διονυσία και δίνει την απάντηση στις οργισμένες ερωτήσεις όλων μας, όπως για την άθλια, κατάπτυση απόκρυψη της είδησης για τις υποκλοπές, την απόκρυψη των αποκαλύψεων της Ελβετικής εφημερίδας για τον αδελφό του πρωθυπουργού, τις ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ μεθοδεύσεις που έχουν δημιουργήσει ένα οργουελικό τοπίο για την κοινωνία.
Η ερώτηση της Δ. Αυγερινοπούλου καταλήγει εξ’ ίσου καυστικά, παραθέτοντας τι έλεγε το ΠΑΣΟΚ ως αντιπολίτευση: “Να σημειωθεί ότι με την ιδιότητά του ως ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ο νυν Υπουργός Εξωτερικών κ.Σταύρος Λαμπρινίδης είχε δηλώσει στα «ΝΕΑ» τον Ιούλιο του 2009 ότι «η άρση της ανωνυμίας έρχεται σε κατάφωρη αντίθεση με την ευρωπαϊκή νομολογία επί του θέματος και δείχνει επικίνδυνη άγνοια έως και αδιαφορία για την προστασία του απορρήτου των επικοινωνιών και των προσωπικών δεδομένων”
Μετά από αυτά Διονυσία μου, μην αναρωτιέσαι γιατί δεν σε βγάζουν στα κεντρικά δελτία. Να είσαι σίγουρη όμως ότι δεν θα σου χρειαστούν. Η κοινωνία βλέπεις απαιτεί πολιτική ανδροπρέπεια την οποία εσύ ως φαίνεται διαθέτεις άφθονη και όχι δημόσιες σχέσεις στον βόρβορο της διαπλοκής. Εύγε Διονυσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ