Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς συναντά σήμερα ο πρωθυπουργός με σχεδόν όλο το Υπουργικό Συμβούλιο!

πηγή:olympia.gr
Κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς συναντά σήμερα ο πρωθυπουργός με σχεδόν όλο το Υπουργικό Συμβούλιο!

Εν όψει εκλογών;
Λίγα μόλις 24 ωρα πριν την συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ στις 3 Σεπτέμβρη ο Γ. Παπανδρέου συναντά σήμερα το μεσημέρι στις 12 τους προέδρους των κοινωνικών και παραγωγικών φορέων της χώρας.
Συγκεκριμένα, η λίστα των ανθρώπων που θα περάσουν το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου είναι μακρύς, προδίδοντας ότι στο ΠΑΣΟΚ έχουν αρχίσει οι προεκλογικές επαφές, ενόψει και της ΔΕΘ, όπου ο πρωθυπουργός ψάχνει να πει κάτι στον κόσμο μετά την αποτυχία της κυβέρνησης σε κάθε τομέα. 


Ο κόσμος περιμένει να του δώσει πειστικές εξηγήσεις για τους λόγους που απέτυχαν τα μνημόνια. Χωρίς δικαιολογίες για μεγαλύτερη ύφεση κτλ. 
Έτσι, θα συναντηθεί με τους προέδρους της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής Ελλάδας (ΟΚΕ), της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας ΓΣΕΕ , της Ανώτατης Διοίκησης Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων ΑΔΕΔΥ , της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών ΣΕΒ , της Εθνικής Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου ΕΣΕΕ , του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕ), του Συνδέσμου Εταιρειών Πληροφορικής Ελλάδας (ΣΕΠΕ), της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών ΠΑΣΕΓΕΣ , και της Ενωσης Ελληνικών Τραπεζών ΕΕΤ .
Στη συνάντηση θα βρίσκεται σχεδόν όλο το Υπουργικό Συμβούλιο: o αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος και οι υπουργοί, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας, Εσωτερικών Χάρης Καστανίδης, Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Αννα Διαμαντοπούλου, Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Ραγκούσης, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Κουτρουμάνης, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκανδαλίδης, Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος και Επικρατείας Ηλίας Μόσιαλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ