Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! H αμερικανική πρεσβεία παρακολουθούσε τον Καραμανλή!

       Το πόσο μου αρέσει να αποκαλύπτονται στοιχεία που επιβεβαιώνουν αυτά που όλοι υποπτεύονται, αλλά κανείς σοβαρός δεν τολμά να εκστομίσει υπό το καθεστώς τρομοκρατίας για τη ρετσινιά της συνωμοσίας, δεν λέγεται.
       Άντε να μας πουν τώρα ποιοι οργάνωσαν και εκτέλεσαν, τα Δεκεμβριανά, τις φωτιές, τις πρόωρες εκλογές κα, και πως βρέθηκαν όλα αυτά πριν να συμβούν! στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του Χριστοφοράκου στα γραφεία της ziemens.
       Α! ξέχασα να αναφέρω και μια λεπτομέρεια, ποιος έδωσε εντολή για τη δολοφονία Καραμανλή, όπως προκύπτει από επίσημα έγγραφα της ΚΥΠ που επιβεβαιώνουν και δηλώσεις Ρώσων αξιωματούχων, αλλά ας βρούμε πρώτα τα βασικά και μετά τις λεπτομέρειες! αθάνατα ΜΜΕ.
       Πολύ θα ήθελα να είχα πρόχειρα, αποκαλυπτικά σενάρια συνωμοσίας από την συνεδρίασης της Μπίλντεμπεργκ στο Καβούρι με καλεσμένο τον τότε στην αντιπολίτευση ΓΑΠ!

Μάκης Αρμενιάκος 

πηγή:olympia.gr
ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! H αμερικανική πρεσβεία παρακολουθούσε τον Καραμανλή!

AMERICAN%20EMPASSY.jpg
Η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα βρίσκεται πίσω από τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις του Κώστα Καραμανλή και άλλων αξιωματούχων την περίοδο 2004 – 2005, όπως αποκαλύπτει η σχετική εισαγγελική έρευνα.


Σύμφωνα με την «Καθημερινή της Κυριακής», η σύνδεση των 4 από τα 14 κινητά που χρησιμοποιήθηκαν για την εκτροπή των συνομιλιών στα κομπιούτερ καταγραφής, είχε αγοραστεί στο όνομα της αμερικανικής πρεσβείας.
Εκτός από τον πρώην πρωθυπουργό,παρακολουθούνταν ο τότε διοικητής της ΕΥΠ, ο

αρχηγός της αστυνομίας,υπουργοί και δεκάδες πολίτες.
tomkorios.jpg
Ries_1.jpg
www.kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ