Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Σήμερα και κάθε τρίτη στις 17:00 εκπομπή του Νίκου Ιγνατίδη στο Αιγαίο TV. Στην Σημερινή εκπομπή αφορά και το blog μας www. antilogoi.blogspot.com !

Σήμερα και κάθε τρίτη στις 17:00 εκπομπή του Νίκου Ιγνατίδη στο Αιγαίο TV. Στην Σημερινή εκπομπή αφορά και το blog μας www. antilogoi.blogspot.com !
       Δυναμικά κινείται και στο νησί μας το Αιγαίο TV στα πλαίσια του σχεδίου ανάπτυξης του καναλιού.
       Στη συνομιλία που είχαμε με στέλεχος του σταθμού μας είπε για την τοποθέτηση αναμεταδότη στην θέση Σπουμπάρδα εντός της εβδομάδας, ενώ στα σχέδια τους είμαι και η άμεση δημιουργία στούντιο στην Λέρο για τη δυνατότητα απευθείας μετάδοση εκπομπών.
       Το Αιγαίο TV για όσους δεν το πιάνουν μέχρι να μπεί ο αναμεταδότης μπορούν να το παρακολουθήσουν από το ΙΝΤΕΡΝΕΤ στη διεύθυνση www.aegeantv.gr. 

       Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον κ Νίκο Ιγνατίδη για την προβολή του blog antilogoi μέσα από την εκπομπή του (σήμερα τρίτη 23/08 στις 17:00) όσο και τον σταθμό Αιγαίο TV για την φιλοξενία και τους εύχομαι να πραγματοποιηθούν οι στοίχοι και τα σχέδια τους για την ανάπτυξη του καναλιού.
       Να επαναλάβω για άλλη μια φορά την πρόθεση μας για οποιαδήποτε εποικοδομητική συνεργασία που συμβάλει στην έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση των κατοίκων του νησιού.
Μάκης Αρμενιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ